Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracująca!!!!!

Co sądzicie o pracy w Biedronce

Polecane posty

Gość pracująca!!!!!

Pytam kogos kto juz tam pracuje jakis dluzszy czas..jak to wyglada z traktowaniem pracownikow, wypłatami i ogolnie jakie tam są zasady??

Gość jedyne co mi się podoba z
Biedronki to super reklamy w telewizji :)

Gość lubiem keczup
Niebawem zjawi się człowiek biedronka tylko na razie ratuje wszechświat przed wielkim asteroidem zmierzającym w kierunku naszej galaktyki, zgdodnie z trajektorią lotu asteroid za pare godzin uderzyłby w nasza planetę czyli mega tradżedy ale nie ma co sie martwić bo człowiek biedronka powstrzyma swa mocą asteroid i nikt nawet o tym nie wspomni w faktach ani w uwadze bo człowiek biedronka współpracuje z nasa i poza tym jest skromny. Zna on jednak meandry pracy w biedronce, na pewno udzieli ci informacji jesli tylko wesprzesz jego akcję "przezyjmy to jeszcze raz" i wyslesz esemes o tresci REKONSTRUKCJA na numer 7777 Do czasu przybycia człowieka biedronki uruchom czasoumilacz i śpiewaj "Nie wiem jak dalej zyc nie wiem nie umiem śnić...lalalalalalala"

o jezu, no to teraz się przeraziłam.... Zauwazylam ze jest tam niezly ruch i w ogole masakra. Zastanawiam się czy tam w ogole isc. A pracowalas na etat czy 3/4?? i jak to codziennie dostawy??

pracowałam na cały etat,co do dostaw to są codziennie łącznie z sobotami i niedzielami-trzeba zapieprzać szczególnie z mrożonkami a ciężkie to wszystko jak cholera,to jest kilkanaście palet nawalonych na taką wysokość że szok,obsługiwać musisz umieć tam wszystko

Gość człowiek biedronka
"Codziennie niskie ceny" 1. Wiewiórka, lisek i zając futrzane ogonki mają. Ref. Tylko BIEDRONKA nie ma ogonka . Nie ma ogonka biedronka. 2. Koguty, bociany i wrony pierzaste mają ogony. Ref. Tylko BIEDRONKA nie ma ogonka Nie ma ogonka biedronka. 3. Wieloryb, krokodyl i ryba z pomocą ogonka pływa Tylko BIEDRONKA nie ma ogonka Nie ma ogonka BIEDRONKA

od 2lat mam biedronkę 200m od mieszkania i jakoś nie zauważyłam aby pracownicy się zmieniali praktycznie cały czas są ci sami.. co do kasy 1 alkoholowej to nie jest otwarta cały czas aczkolwiek jeśli ktos kupuje alkohol to dzwonią aby pracownik przyszedł obsłużyć.. często też przy mnie pracownicy wymieniają się na kasie i jeśli ktoś się pomyli przy nabijaniu często też im się to zdarza także dzwonią do osoby,która ma kluczyk od kasy wtedy przychodzi i kasuje i jest ok. u mnie biedronka w niedzielę czynna 9godz a kiedyś rozmawiałam z pracownicą i mówiła,że pracują jeden weekend w miesiącu

Gość ile on ma lar ???
a jakie są zarobki na początek ????

teraz sama nie wiem co myslec, brałam co dawali bo juz 4 miechy szukam pracy, jestem calkowicie zrezygnowana :(.. no u mnie w biedronce tez jest caly czas ten sam skład no ale te dostawy i te kasy..masakra

Gość orzeszkiw miodzie
Angeliss bierz te prace bo ja nie masz nic innego to juz lepsze to niz nic chyba. Jak bedzie ponad sily to zrezygnujesz.Nie martw sie na zapas.🌻

Gość zetkamia
prawda jest taka,ze co biedronka i co skład to pewnie jest zupelnie inaczej.oczywiście,ze ekipa sie zmienia,pracuje sie najczsciej 8 godzin,masz zmiane np na 7 albo na 14. powiem tak,mi ogólnie praca odpowiadała(chociaz wiedzialam,ze to tylko na jakis czas,a wtedy jest inna świadomośc).jedyne co mi nie odpowiadało,to ludzie,ale złych wszędzie mozna spotkac i nie jest powiedziane,ze w każdej tacy są. nie przerażaj sie na zapas,po prostu spróbuj:)

co do grafików to też fajnie są układane-ten kto ma chody u kierownika to ma na rano a większość międzyzmiany albo popołudniu-sklep zamykają o 21 i trzeba się pospieszyć żeby zdążyć do 22 łącznie z odbiciem na czytniku-mopowanie,sprzątanie maszyną,sprzątanie kas ale na początku trzeba się szybko rozliczać bo są jeszcze do rozliczenia pozostałe kasy

z ta pracownicą, z która rozmawiałam to mówiła,że tydzień pracują na pierwszą zmianę tydzień na drugą

zależy też od kierownika jak jest fajny to ok ale jak jest stara baba i w dodatku wredna to jest inaczej-w biedronce jest 1 kierownik i jeszcze 3 innych po zanim-więcej ludzi rządzących niż pracujących-nie którzy pracownicy też jakby mogli utopili by w łyżce wody