Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurneoczy25

Co oznacza jak facet ma 10 nr gg? Konto na fotce, portalach randowych...

Polecane posty

Gość chmurneoczy25

Czy to zboczeniec? Ktory szuka naiwnych?

Gość chmurneoczy25
no niestety padlam ofiara tego frajera:( ale to moja wina, od poczatku wiedzialam ze to oszust tzn czulam, tylko oszukiwalam sama siebie... mam dystans i tlumaczylam sobie, ze on pewnie jest ok tylko mi brakuje zaufanie... ehhh

Gość chmurneoczy25
wiem bo jestem bystra i wszystko jakos nie wiem... samo sie okazlo. zaczelam szukac i jak np nigdy nie wchodzilam na fotke tak weszlam nie wiem sama po co i co sie okazuje JEST! i to wlazi min 2 razy dziennie, gdzie mi zawsze mowil, ze jest bardzo zapracowany hehe wolnych dni nigdy nie ma! nawet swieta, soboty, niedziele sratatata itp gg ciagle inne, ja mialam jedno oficjalne, ale na nk ciagle nowe podaje, na portalach randkowych szuka kobiet co latwo sprawdzic wspisuac sobie randki w google i dalej wystarczy juz tylko szukac, na nk ma otwarte dodawanie komentarzy i laski dodaja mu usmieszki a wcale nie ma ich w znajomych, wiec pewnie tlyko z nimi kreci heheheheheheheheh a taki skromniutki, milutki a taka kurwa za przeproszeniem z niego... a dodam jeszcze ze stroz prawa heheh parodia

Gość yytttrreewew
z daleka od takiego

Gość chmurneoczy25
teraz to juz wiem ze z daleka... ale czlowiek glupi, wstyd sie przyznac, jeszcze nie przyznaje sie gdzie pracuje, ale to tez latwe do rozpracowania, bo weszy nieswiadomie wszedzie... mam nadzieje ze napadnie go banda pedalow

Gość a łona flaj flaj flaj mister l
może je założył, bo czekał na kogos takiego jak ty. a teraz gdy cie znalazl , usunie je, poczekaj troche i pogaj z nim przedewszystkim:)