Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po rozstaniu

zachowania eks facetów po rozstaniu

Polecane posty

Gość po rozstaniu

Drogie kobietki :) czy faceci juz tacy sa ze po rozstaniu zachowuja sie zenujaco? to moje drugie rozstanie jesli chodzi o takie bardziej powazne zwiazki i powiem, ze znowu doswiadczam tego samego. Poprzedni eks robil sobie zlosliwe opisy na gg, generalnie zachowywal sie niefajnie. Teraz rozstalam sie z kolejnym chlopakiem i chcialam rozstac sie pokojowo ale niestety juz widze opis ktory chyba ma mnie sprowokowac zebym sie odezwala albo mi dopiec. Moze mozna to zinterpretowac tak, ze mu zalezy, bo gdyby tak nie bylo, to by to olal i zajal sie swoim zyciem. Ale forma niestety nie taka... Czy moze tylko ja trafiam na facetow ktorzy okazuja sie dziecmi?

Gość kordek pws
moze to jeso urazona duma

Gość a dlaczego masz jeszcze
jego gg? po chuj ci to? i co cie do kurwy nedzy obchodzi co byly wypisuje? jego sprawa, a ty zanim wejdziesz w kolejny beznadziejny zwiazek, dobrze przepracuj ze soba, co z toba nie tak, skoro sytuacja sie powtorzyla. masz pewnie wiele do przepracowania. :classic_cool:

Gość była szczesliwa
po rozstaniu: Moj tez robil zlosliwe opisy na gg i to wcale nie oznaczalo ze mu zalezy tylko ze chce mi dosrac. Nawet wykasowal moje konto na nk i pozmienial mi hasla na pocztach.

Gość dzwoneczek757
hehe mialam to samo.. zlosliwe opisy - norma... + dodawanie na nk zdjec z imprez jak to on sie nie bawi.. urazona duma.. a jak chcialam pogadac i pogodzic sie (koleżeństwo) to nei chciał chociaż w rozstaniu nie było tylko mojej winy

Gość dzwoneczek757
a w poprzednim związku było jeszcze inaczej, śledził mnie, wydzwaniał + przez pół roku dawal opisy do jakiś wyimaginowanych lasek, że niby z nimi sie spotyka (koleś miał 22 lata)

Gość tokijskazagadka
Z tego co piszecie wnioskuje, ze to nie faceci, a dzieci...........

Gość po rozstaniu
do ZłaZłaZła0000: a cos tam ze jutro jedzie z naszym kolega na wydzial i ktoredy jada (w domysle: nie podjada po mnie) do a dlaczego masz jeszcze: tak ja tez musze nad soba popracowac wiem :/ a jego gg hmm... bo to moj eks i ja nie chce go kasowac z zycia. poza tym jestesmy razem na roku na studiach.