Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaona

Ciemne skrzepy i ból podczas okresu..

Polecane posty

Gość zdziwionaona

Coś dziwnego się ze mną dzieje...nigdy nic takiego nie miałam... przed wczoraj dostałam brązowego plamienia...wczoraj miałam ponad 38,5 stopni gorczączki...dziś pojawiła się normalna krew ale w pewnym momencie dostałam "skurczów" i zaczęły się wydostawać duże skrzepy...konsystencja wątróbki, wielkość kurzego żółtka... przestraszyłam sie a kiedy poszłam kolejny raz do łazienki bo poczułam taki skurcz zobaczyłam na podpasce coś dziwnego...wiem że może to dziwnie zabrzmi, ale wzięłam to przez papier do palców i wyglądało to jakby ktoś zdjął skórę z kury i zamoczył w krwi...nie śmiejcie się z tego określenia ale chciałam opisać dokładnie to co się ze mną dzieje...proszę powiedzcie co mi jest. Wzięłam escapelle miesiąc temu, a dodatkowe badania beta hcg wykluczyły ciąże...wizytę u ginekologa mam na 3 czerwca a do tego czasu zwariuje..

Gość rany laska
buerzesz tabletki poronne i dziwisz sie że cuda wianki z Ciebie wychodzą ? śluzówka się złuszczyła przecież

Gość zdziwionaona
Wiem, że mogą wystąpić różne dziwne rzeczy. Ale dopiero po miesiącu od przyjęcia tabletki? Nie było okresu w między czasie a jak się pojawił to właśnie taki dziwny...teraz krwi jest mniej niż w zwykłym okresie... Myślicie, że to tylko skutek przyjęcia tej tabletki 72h czy może to objaw czegoś poważniejszego? Bo jeśli to nic takiego co będę czekać do 3 czerwca na umówioną wizytę, a jeśli to może być coś groźniejszego to pójdę prywatnie tylko nie chciałabym pójść zapłacić kupę kasy i się dowiedzieć, że wszystko w normie... proszę o pomoc...

Gość można za darmo
juz Ci napisano a ty dalej nie rozumiesz ,za własna głupote cierpisz