Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanthełe

jestem w kompletnym szoku!!!

Polecane posty

Gość Samanthełe

chodzę na kurs, na którym przygotowuję się do zawodu pilota turystycznego. w mojej grupie jest ok 20 osób, w tym 5 facetów, znaczna część grupy to studenci i jest też kilka dorosłych, samodzielnych osób. ja mam 20 lat. jest jeden BARDZO przystojny chłopak, dzisiaj gdy wpisywał się na listę obecności udało mi się zapamiętać jak się nazywa. :D wygląda przesłodko, ma wielkie błękitne oczy, dłuugie rzęsy, czarne, krótkie delikatnie zafalowane włosy, 180cm wzrostu i ładny męski głos. :) na oko ma 20-22 lata i tak swobodnie raczej się z nim rozmawia, chociaż momentami sprawia wrażenie, jakby patrzał na wszystkich trochę z góry... poza tym lubi zabierać głos na zajęciach, nie boi się dyskutować i ma dużą wiedzę. rzadko się uśmiecha, ale ma BOSKI, absolutnie BOSKI uśmiech. Dziś mieliśmy już chyba ósme zajęcia i na przerwie jakieś laski gadały o samochodach, że jakieś wypadki się dzieją z dziwnych powodów i się wtrącił do rozmowy, bo wydawało mu się to absurdalne :D i ta laska do niego z tekstem "a Ty masz prawo jazdy?" a On: "mam od dziesięciu lat" . szybko sobie w głowie policzyłam, że jeśli prawo jazdy można zrobić gdy ma się 18lat, a on ma dokument od 10 to ma co najmniej 28lat! wygląda bardzo młodo! jak wróciłam do domu, pierwsze co: Google! wpisałam jego imie i nazwisko... okazało się, że jest absolwentem politechniki po dość trudnym kierunku... :D[cześć] i przejechał 20 000km na rowerze, był w Tybecie, Uzbekistanie, pod Mount Everestem itd. SAM! a ta podróż zajęła mu prawie rok... Po prostu mi szczęka opadła!!! Inne laski w grupie sie chwalą, że one mieszkały rok w Hiszpanii, Wloszech, gdzie to były na wakacjach, a czego to nie widziały i ile nie wiedzą ... :o[cześć] a on nic o sobie nie powiedział, jest absolutnie skromny... ja w sumie też byłam w ponad 40krajach i siedze cicho, ale z tego względu raczej, że byłam w celach rekreacyjnych wszędzie, mniej turystycznie. Chłopak.. a raczej facet zaimponował mi ogromnie! W życiu nie spodziewałam się znajomości z kimś takim! :D

Gość no i co Z tego, hm?

Gość Samanthełe
to, że mało jest na świecie tak wyjątkowych ludzi! :) zdziwił mnie po pierwsze wiekiem, po drugie wykształceniem, po trzecie tą podróżą dookoła świata!

Gość to gratuluje :)
ciekawe czy faktycznie taki przystojniak, ale po opisie moge wnioskowac ze troche w moim typie ;p fajny z niego facet musi byc :)

Gość ja mam 14 lat i 400 tysięcy
wow ta historia jest porywająca

Gość Samanthełe
jest naprawde przystojny! w ogóle budowe też ma całkiem niezłą.. ;) ma bardzo ładne spojrzenie.. :D podoba mi się jak patrzy :) widać w nim takie zaciekawienie i pewność siebie, przystojniak jak ich mało.. ale nie zwraca na mnie uwagi niestety :o

Gość edzio rajcar
Oj...aż się podnieciłaś :P

Gość edzio rajcar
No...fakt ! "jak ich mało"

Gość no i co Z tego, hm?
jak w wieku lat dwudziestu można być jeszcze tak infantylnym... Że zacytuję: Jestem w kompletnym szoku!!!

Gość to gratuluje :)
az chcialabym go zobaczyc ;)

Gość Samanthełe
nigdy w życiu nie poznałam kogoś takiego, myślałam że tak jak reszta grupy jest studentem na mało ambitnym kierunku i spędza weekendy w tym miejscu tylko po to, żeby mieć co wpisać do CV, tak jak pozostali. a okazało się, że jest jedyną chyba osobą tam, która ma zupełnie inne podejście do życia.. jest totalnie inny. ja nie wyobrażam sobie, żeby jechać do Iraku, Tybetu i Kazachstanu na rok i na dodatek na rowerze z piecykiem gazowym, śpiworem i namiotem ... zaimponował mi cholernie.

Gość Dziewczyna191
Fajnie autorko :) Tym bardziej fajne jest to, ze jest przystojny, skromny i fajna przeszlosc za soba, facet z pasja i z tego co piszesz wynika, ze jest inteligentny, oby takich wiecej bylo :) Chyba znam to uczucie, ktore Toba nosi.

Gość myslę, że byłby zadowolony
gdyby zobaczył, że jego zdjęcie tu wkleiłaś. Twoje szanse znacząco by urosły.... infantylizm jak u 14 -latki.

Gość To, że ona jest w kompletnym
szoku to jeszcze nic :O On ma 'zafalowane' włosy :O Trudno się dziwić, że nie zwraca na nia uwagi :O

Gość Samanthełe
a tam, pitolicie! :) ma takie włosy jak pisze, tylko że na zdjęciu jest ciemno. :) on się nie dowie, że dałam tutaj jego zdjęcie, poza tym cała wielka galeria zdjęć z nim w roli głównej jest w internecie na kilkunastu stronach.

Gość huih
chcialam isc na taki kurs, ale skoro glownie tam sa jakies puste lasie, ktorych celem zyciowym jest byc wypukana przez wlocha czy hiszpana, to sobie odpuszcze:O

Gość Samanthełe
jest po prostu w 100% boski, niemalże idealny... jak na razie nie widze w nim żadnej wady, poza tym że rzadko się uśmiecha. :D no i trzyma dystans.. zresztą jak wszyscy tam, poza dwoma otwartymi, zabawnymi laskami.. a szkoda, chciałabym widzieć jak opowiada o tym wyjeździe, albo jak mówi coś zabawnego.. :D ogólnie chętnie poznalabym go bardziej.. :) kompletnie pochłania moje myśli od momentu, w którym go poznalam :P szkoda, że bez wzajemności :o jeszcze nie zauważył, że czasem się na niego gapie, gdy on coś pisze :D

Gość nie zesikaj się czasem

Gość Samanthełe
huih - zależy od grupy i regionu, z jakiego jesteś :) u nas to połowa studentów ma ten kurs za darmo z uczelni, poza tym nie jesteśmy zintegrowani... podobno poprzednie grupy były znacznie bardziej zintegrowane, były starsze osoby w składach no i obcokrajowcy. :) - ja nie chodzę na kursy dla towarzystwa, tylko żeby się czegoś nauczyć i uzyskać uprawnienia do wymarzonego zawodu :) "puste lasie" mi nie przeszkadzają :D

Gość Samanthełe
za tydzień dokładnie będę miała okazje, żeby go wyrwać.. :D ale boje sie, że inne laseczki też chciałyby go poznać :o

Gość Samanthełe
:D ide spać

Gość dfhdfy344we
Na kursie pilota turystycznego takie cuda ? Ltnictwo schodzi na psy. Mam tylko nadzieję, że na kursie pilota zawodowego jest lepiej, bo w przeciwnym razie będzie masa wypadków.