Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddeeerrrttto

zranił mnie kolejny raz! znów pisze do innej!!!!!!1111

Polecane posty

Gość dddeeerrrttto

no zesz w wmorde.ile moge zniesc? dzis znalazlam wszystko co chcialam! wiem jestem okropna ze szperam mu wjego osobistosciach ale zsnow cos znalazlam! odchodze ! tyle czego pagne to zeby mial lepiej z ta inna niz ze mna!

Gość dddeeerrrttto
nie zalamuj mnie :o

Gość dfgdgdfh
ale spokojnie.. o czym pisze? wspomina o Tobie? planuje spotkanie? trochę dystansu też to przechodziłam a teraz? póki czuję, że mnie kocha, że jest troskliwy, że mu naprawdę zależy- olewam to, że ma koleżanki internetowe ważne by pisał o sprawach neutralnych-nie romansował itd postaraj się przemyśleć to wszystko na zimno :) uszy do góry u mnie dużo pracy trzeba było abym się pogodziła z tym, że nie odizoluję mojego mężczyzny od wszystkich kobiet na ziemi teraz sobie myślę-a niech sobie pisze, jak sie nudzi w pracy i ma ochote pogadac-niech sobie pisze co mi tam czuję, że mnie kocha, planujemy rodzinę, jesteśmy ze sobą szczęśliwi-to jest najważniejsze:) jeśli mogę doradzic,to poza tym zebyś zwróciła uwagę na treści, może zwrócić uwagę na szybkość jego odpowiedzi jeśli np odpisuje jej 3 dni po jej mailu tzn, że nie jest źle :)

Gość a moze to ona pisze
do niego a nie on do niej