Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młody 2

Prezerwatywy

Polecane posty

Cześć, mam na imię Adam i planuję zaproponować mojej dziewczynie nasz pierwszy raz, Jestem trochę zielony więc zastanawia mnie jedna sprawa. Mianowicie chodzi mi o wytrysk w prezerwatywę. Nie wiem czy po takim wytrysku można kontynuować stosunek dalej, czy prezerwatywa ochroni przed przepuszczeniem plemników, gdzieś słyszałem że główki plemników są mniejsze od szczelin w prezerwatywie i mogą przez nią przenikać co zwiększa szanse na ciążę Czy za każdym razem trzeba zmieniać prezerwatywę na nową ? Czy można w tej samej ? Czy warto kupować jakieś środki plemnikobójcze ? Czy warto stosować tabletki antykoncepcyjne ?

widać, że nigdy prezerwatyw w rąk nie miałeś bo byś nie zadał co po niektórych pytań no ale kto pyta nie błądzi. A więc nie możesz w tej samej, musisz zmienić na nową najlepiej umyć penisa przed kolejnym stosunkiem Dwa po wytrysku od razu wychodzisz i przytrzymujesz ręką prezerwatywę, żeby czasem nie została w środku. Warto nie warto. Np globulki Pantentex Oval - dla mnie wielka chała, pieczenie, swędzenie, jak facet nie używa prezerwatywy to jeszcze dla niego dyskomfort. Inne typu pianki, żele to też nie dobry pomysł, często przyczyniają się do powstawania nadżerek szyjki macicy. Tabletki antykoncepcyjne - jeśli ma się stałego partnera to na prawdę warto. Po pierwsze jeśli często uprawia się seks to wychodzi to taniej bo najtańsze tabletki nie kosztują chyba nawet 20 zł.. Po drugie nie musisz się martwić czy aby coś nie pękło, czy nie było owulacji (jeśli oczywiście kobieta stosuje je tak jak trzeba) No i przede wszystkim dla osób które wiedzą, że są czyste i ich partner również(chodzi mi o choroby przenoszone drogą płciową bo jak wiadomo prezerwatywa przed tym chroni i tylko ona) A no i najważniejsze aby kobieta miała zrobione przed tym odpowiednie badania czyli próby wątrobowe, płytki krwi, INR, estradiol, cytologia

Dzięki za odpowiedz. Wiem przynajmniej że trzeba byś ostrożnym