Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aheronx

Badania sanepid Krak贸w

Polecane posty

Go艣膰 Aheronx

Witam! Po raz pierwszy robi艂am sobie badania w sanepidzie, mam wyniki i kupi艂am ju偶 ksi膮偶eczk臋 i co dalej? Mam uda膰 si臋 do jakiego艣 lekarza medycyny pracy, 偶eby mi co艣 wpisa艂 w tej ksi膮偶eczce? Bo m贸j znajomy by艂 u takiego lekarza i powiedziano mu , 偶e musi mie膰 najpierw skierowanie od pracodawcy. Je艣li kto艣 mo偶e niech napisze gdzie takiego lekarza mog臋 znale藕膰 i ile kosztuje to wpisanie do ksi膮偶eczki? Z g贸ry dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 PeterPan
upup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aheronx
................

Udost臋pnij ten post

Idziesz do lekarza medycyny pracy, on wpisuje wyniki bada艅 do ksi膮偶eczki, umieszcza dat臋 do kiedy jest aktualna. Nie trzeba mie膰 skierowania od pracodawcy, tylko w贸wczas musisz za tak膮 wizyt臋 zap艂aci膰. ''Bo m贸j znajomy by艂 u takiego lekarza i powiedziano mu , 偶e musi mie膰 najpierw skierowanie od pracodawcy.'' Bo pewnie by艂 u lekarza, kt贸ry ma podpisan膮 umow臋 z zak艂adem pracy i w贸wczas nie p艂aci za wizyt臋 on, tylko pracodawca. A skierowanie jest potrzebne po to, aby lekarz mia艂 potwierdzenie, 偶e 贸w pracodawca skierowa艂 pracownika na badania. U mnie w pracy w艂a艣nie w ten spos贸b odbywa si臋: skierowanie z dzia艂u kadr pracownik dostaje do 艂apki, z tym skierowaniem idzie do lekarza, nast臋pnie lekarz wystawia faktur臋 na zak艂ad pracy, kt贸ry pokrywa koszty bada艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aheronx
Dzi臋kuj臋 bardzo. A zna kto艣 jakiego艣 lekarza w Krakowie, bo mieszkam tu nied艂ugo i nie orientuj臋 si臋 za bardzo gdzie moge znale藕膰 takiego. I jeszcze pytanie ile mo偶e taka wizyta kosztowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aheronx
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aheronx
Zna kto艣 takich lekarzy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirrow89

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirrow89
a ile teraz kosztuje badanie w sanepidzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a332
a id zdo najbli偶szej przychodni i zapytaj ma艂o to lekarzy praccy

Udost臋pnij ten post