Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIELKA SUUUU

po paru chwilach seksu, nie ma bata...nie czuje go!!!

Polecane posty

Gość WIELKA SUUUU

facet ma sredniego (ok 15-16), na grubosci tez jest ok, ale mimo zmiany pozycji w pewnym momencie juz w ogole go nie czuje:P tak wiem, zapewne mam wiadro (jest moim pierwszym, i nie rodzilam). kurde, wiem co to miesnie Kegla, ale nic nie daja... CZY KTORAS TEZ TAK MA? POCIESZCIE, ZE NIE JESTEM SAMA....:(

Gość Maryna22
Czy któraś tak miała? No ja nie wiem jak inne, ale ja dobrze czułam penisa Twojego chłopaka, jak się z nim kochałam.

podobnie teź mam nie czuję go w sobie a przecież te 15 to niemało

Gość ddsfds
Najlepsza pozycja ku temu byc czuc jest jezdziec i odwrocony jezdziec :) ten drugi to juz naprawde dobrze czuc :)

e tam piszesz tak bo lubisz na koniu niezła jest od tyłu

Gość Ewadajka
Mam podobnie przy analu.

Gość ddsfds
lubie dominowac moze dlatego, a partner jest jakby to powiedziec LENIWY :]

hmm ja przy anale coś czuję dominantka fiu fiu fajnie to poszukaj sobie uległego z dużą pałą albo niech kupi coś na fiutka jakieś ubranko jakieś obręcze

Gość podbije bo tez czekam

Gość WIELKA SUUUU
niewiele na razie wpisow :(:P czyli ze co, ze to nie jest powszechne?

Gość bez_nicku
moim zdaniem jego technika jest zła, nie to tempo .... ? moze on za szybko by doszedł i np za często za szybko zmienia pozycj ei nie ma w tym płynności... polecam spróbować od tyłu... jak wiesz ze za chwilke możesz przestać go czuć polóżcie się bokiem obok siebie ... na łyżeczki chyba i niech on głęboko w ciebie wchodzi, rytmicznie i rłównomiernie, może przy tym czasem dotykać twojej łechtackzi pieścić twoje piersi... wtedy zawsze czuć go doklandnie w sobie, szczególnie jak robi takie głębokie, regularne, powolne ruchy doprowadza mnie tym do granicy a potem wracamy do klasyki i kończymy w swoich ramionkach zazwyczaj nawet w tym samym momencie :)

Gość bez_nicku
poza tym teznastawienie u nas kobiet jest zawsze przezkodą.. hmm jak juz od początku cos ejst nie tak i zamiast sie cieszyc tym jak on wchodzi myslisz ze zaraz przestaniesz go czuc to tak się dzieje. Juz czasme tak mamy .... kieliszek winka albo zrobić to wtedy kiedy wogóle sie nie spodziewasz ani nie przygotowywujesz na to.... to co opisała kolezanka wyzej .. opcja na konika tez jest ok bo jeśli to serio wina jego techniki to sama sterujesz intensywnością !! może sie okazać ze musicie poćwiczyc nie tyle pozycje ale tecznike 'pchniec' jaka Tobie odpowiada.... wiec moja rada popróbuj na boku - intensywne albo na konika - ale Ty decydujesz o tym jakie tempo itd ....

Gość praktykant
slyszalem o plastyce pochwy zweżaja na wymiar dopasowany do penisa google i wio :D