Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupigłupek

Skrzywdziłem kobiete

Polecane posty

Gość Głupigłupek

swiadomie skrzywdzilem kobiete. zalezy mi na niej, kocham ją..ale ona jest z innym . nie chce psuc jej zycia..

Gość cxccdddddddf
a konkretnie co jej zrobiles?

Gość beata86_86
Skrzywdziłeś to napraw to a nie użalaj sie nad sobą. Kobieta która naprwde kocha wybaczy!!!

Gość przystojniaczek23
wybaczyc mozna, Beato, ale zapomniec nigdy. skoro mogl zrobic to raz, to moze zrobic po raz kolejny, i kolejny, i kolejny...

Gość Głupigłupek
Zagrałem na jej uczuciach, zrobiłem wszystko zeby ja rozkochac, zrobiłem to z zemsty.. ona teraz jest z innym, nie umilem sobie poradzic z tym z nie jest moja ze nigdy moją nie byla. I doporwadzilem do tego ze ja rozkochalem... i portzuciłem... jak szmate :( kurwa nie moge na siebie patrzec, kocham ta dziewczyne.. kocham :(

Gość przystojniaczek23
o tym , ile cos dla nas znaczy, dowiadujemy sie po stracie. po ptokach chlopie, idz szukac innej a tej daj spokoj 🖐️

Gość Głupigłupek
Zle sie czuje z tym wszytkim. Ta dziewczyna jest naprawde wspaniała:( zemsilem sie, teraz zaluje... ona zerwała ze mna kontakt prawie... kiedy pisze - to raczej tak zdawkowo. Wiem ze ni kocha swojego partnera. wiem ze teskni... ale wiem tez ze zepzulem cos co mialo jaks szanse.. Kobiety jak wy byscie zrobily? wybaczylybyscie?

Gość beata86_86
Jesli cie kocha, to wybaczy, pytanie tylko dlaczego jest z innym? jak mysle, ze strachu?

Gość xzxzbcjzycbjduszdvf
żeś głupi żeś biedny żeś biedny żeś głupi

Gość LuzkaBluzka
No z tego co piszesz, to nie kumam wcale dlaczego ona jest z tym innym facetem ciagle??

Gość MadraSowaWprostZkrakowa
To nie jest jej wina ze jest z innym - gdybyscie czytały uwazniej to wiedzialybyscie ze ona JUZ MIALA INNEGO kiedy GlupiGLUPEK jej w glowie poprzestawial - minus dla ciebie bracie, tak sie nie robi. Albo kochasz ta panne i chcesz z nia byc, albo odpuszczasz, ale NIGDY NIE RAN UCZUC I NIE BAW SIE NIMI!!! ps. czy Ty jestes zrownowazony psychicznie>? jak mozna sie tak zachowywac?

Gość cierpliwie czekać
ano można :o

Gość ja znam panią
oby ci nie wybaczyla, bo z takim pojebusem bedzie miala przesrane, nie wiadomo co twoj chory mozg jeszcze wymysli

Gość miśkoważona
zgadzam sie z poprzednikime w 100%

Gość Głupigłupek
:( nie wiem co mna wtedy kierwało... byłam tak zadufany w sobie.. tak chciałem jej pokazać żeby żałowała... dziś ja żałuje. Przecież jest tylku innych facetów na świecie, dlaczego miałaby spojrzec teraz na takeigo glupa... ;(

Oj Głupku, może zmądrzałeś, a ona to doceni? Jeśli cię kiedyś kochała, to myślę, że jakaś szansa jest. Tylko musisz uświadomić jej, że jesteś godny zaufania i wyjaśnić swoje wcześniejsze postępowanie.

Gość glupiaGlupotka
glupiGlupku..ja wiem co czujesz. mam podobna sytuacje bedec z chopakiem 4 lata klotnia zazdrosc nerwy pare slow za duzo i koniec...teraz zaluje on mnie zostawil pisz edo niego to mi tylko na niektore smsy odpisze, na te w ktorych pisze dobranoc, czy jakes pierdoly, te w ktorych nie pisze o nas...napisal mi raz ze zycy mi jak najlepiej odpisalam ze lepiej niz przy jego boku mi nie bedzie ..odpisal ze watpi, a ja na to ze ja nie watpie.... pozniej stwierdzil ze ja chyba w sobote na dyskotece bylam i napisal ze zyczy udanej zabawy moze kogos poznam...aj tez kocham go bardzo, al ejuz nie wiem co robic.. dlatego glupiglupku daj troche czasu, pwiedz jej ze zalujesz ale szczerze z nia porozmawiaj, nie na smsy, ni en atelefon, spotkaj i powiedz jej. spokojnie bez nerwow i wyrzutow. jesli cie kochala czy cos czula do ciebie zrozumie i wybaczy..powinna, bo o uczucie trzeba walczyc..powodzenia

Gość gość1
znajdź sobie inną pannę, tyle tego biega

Gość Głupigłupek
Może i biega tyle tego... wiem, ale Kochałem ją kiedyś kocham i teraz.. ona jest inna.. mądra, poukładana,ma sliczny usmiech i delikatne ciało... i serce mi sciska bo wiem ze inny jest przy niej. A gdybym wtedy nie zachował sie jak kretyn to dzis budziłaby się koło mnie a nie koło tamtego... choć mówi ze z nim nie sypia ( tez nmie wiem czy w to wierzyc..)Wiem ze teskni, pamietam jej smsy, pamietam rozmowy telefoniczne.. nie umiałem się z nią spotkać. Ot, idiota ze mnie

Gość Marcasana
bydlak :-O

Gość Głupigłupek
Czemu bydlak??? ejjj.. no wiem ze glupio zrobilem

Gość Marcasana
nienawidzę cię bydlaku :-O

Gość Głupigłupek
Ale dlaczego TY mnie nienawidzisz?????co tobie zrobilem?

Gość GlupiaGlupotka
ech... zrob wszystko by sie z nia spotkac. nie marnuj szansy bo moze sie nei powtorzyc..sprobuj

Gość pasniusia
Kretyn z ciebie - ja sie zdziwie jak ta laska bedzie cie jeszcze chciala

Gość Marcasana
nie musze sie tłumaczyć dlaczego cię nienawidzę :-O znam ten rodzaj facetów - krzywdzą kobietę, sprawiają jej świadomie ból bo mają satysfakcję że cierpi z ich powodu , dowartościowują się :-O

Gość Paróweczka
EJ.....ale on w koncu zaluje tego co zrobil i facet chyba naprawde ja kocha? uwazasz ze nalezy skreślać ludzi pomimo jednego blędu?

Gość MałaMigotka
JAAAAAAA..... SKĄD SIE TACY BIORA NA TYM SWIECIEEEE??????????????