Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to ja...

sex publiczny?

Polecane posty

Gość tak to ja...

Witam:) Jestem z moim chłopakiem już dość długo, ale od jakiegoś roku co jakiś czas podczas sexu on robi wszystko żeby zaciągnąć mnie do okna aby ktoś nas zobaczył. Kiedy rozmawiam z nim na ten temat mówi, że go to podnieca, nie zawsze ale czasem tak. Ja rozumiem jak pojedziemy sobie gdzieś i na łonie natury, no ale tam nas raczej nikt nie zauważy. Czasem nie wiem już co mam robić, kocham go, ale niektóre sytuacje mnie przerastają.

powiedz mu ze nie odpowiada ci seks publiczny bo bo prostu nie możesz się skupić i czujesz się skrępowana Może to być na łonie natury ale nie przy oknie bo nie widzisz w tym romantyzmu Po prostu to nie kreci ciebie

Gość powiedz tak jak ci napisał
Dobry Doradca i dodaj jeszcze , żeby nie był takim egoistą .

spróbujcie z kamerką na czacie... bez twarzy to nie pozna was nikt... a jednocześnie będą was inni oglądali i spełni swoje zachcianki

Gość tak to ja...
hmmm z kamerką dobry pomysł :) Już kiedyś próbowaliśmy i nawet fajnie było. Ja rozumiem są różne zboczenia dziwne, no ale wolałabym żeby chciał abym przebierała się w różne stroje niż upublicznianie naszego sexu. A do tego czy jest egoista no sama nie wiem w życiu codziennym na pewno nie, kiedy się kochamy ( bez tego upubliczniania) to też nie, nie wiem co się z nim dzieje czasem.