Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze odpiszcie

prosze odpiszcie umieram ze strachu

Polecane posty

Gość prosze odpiszcie

zec szybkie pilne pytanie.staw 3tygodniu bylam chora.mialam ostra biegunke wiec chyba wydalilam te ostatnie tabletki ktore wzielam czyl;i ta 19sta,20sta i 21 bo bylam w szpitalu i nie mialam ulotki zapasowych tabsow nie wiedzialam co robic po przyjeciu tych tabletek zrobilam 7 dni przerwy i kolene opakowanie przy 6 tabletce uprawialam seks prosze o odp umieram ze strachu

jesli dobrze pamietam: pominiecie tabletki, biegunki, wymioty i tego rodzaju rzeczy obnizaja poziom zabezpieczenia i zalecane jest przez nastepny tydzien uzywania dodatkowo prezerwatywy. najlepiej byloby jednak, gdybys o tych zasadach dokladniej poczytala na ulotce Twoich tabletek (dostepne takze w internecie) ale powinno byc dobrze. trzymam kciuki!

Gość korexs
Bedzie dobrze,jestes w ciazy ;-)Dostaniesz potrojne becikowe;-)

Gość nie jestes w ciazy
odpisalam Ci. Juz Ci lepiej? Mniej sie boisz? ;)

Gość prosze odpiszcie
ja po tych chorobach mialam tydzien przerwy bez seksu p0otem kolejne 6 tabletek i seks boje sie a okres powinien byc wczoraj moze to stres bo mam corke w szpitalu

dla uspokojenia mozesz zrobic test. ale czasami mimo zazywania tabletek okres przesuwa sie troszeczke. prawdopodobobienstwo, ze jestes w ciazy jest znikome, wiec glowa do gory i lec do corki

Gość prosze odpiszcie
dziekuje ci pseudon.artystyczny bo tu sie wiara ze mnie smieje ale na zadnym forum nie pisalo jak masz biegunke i ktos nie dostosowuje sie do ulotki wiec jestem pierwsza z tym pytaniem czy uwulacja sie odblokowje czy tabletki odrazu zabijaja owulacje czy jest jakas roznica tabletka wydalona a zwymiotowana?

Gość prosze odpiszcie
ktos jeszcze>?

Gość prosze odpiszcie
tak podrorzało 4 tys.? moj maz sie nie zgodzi na aborcje