Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bleufille

Kolor kamizelki Pana Młodego?

Polecane posty

savoir vivre'u okreslaja kiedy zakladamy jaki stroj, a nie czy kamizelka jest teraz modna czy nie :D a moze ty nie wiesz czym sie rozni savoir vivre od mody?:o

a dodatkowo zasady savoir vivre'u roznia sie w zaleznosci od rejonu swiata i kultury- w polsce tradycyjny garnitur jest i 2czesciowy i 3czesciowy, a jak ci sie tak bardzo nie podoba kto jak chodzi na wesele-to sie przeprowadz tam gdzie nie nosi sie 3czesciowych garniakow i juz, bedziesz miala mniej stresow :D

Gość kamizelki z poliestru
to obciach i tyle w temacie

Ellinka wiesz juz pisalam mnie nic do tego jak ty ubierzesz swojego meza albo jak inni sie ubieraja moga robic z siebie pajacow nie moja sprawa i nie musze przeprowadzac sie gdzie indziej bo inni naprawde mi zwisaja wazne zeby moj maz wygladal odpowiednio autorka pytala to jej odpowiedzialam ze kamizelek sie juz nie nosi dla mnie tyle w temacie a ty jak chcesz to sie mozesz tu popluc jeszcze troszke milej zabawy i na koniec jeszcze jedna uwaga jak czytasz to ze zrozumieniem nie powiedzialam konkretnie ze savoir vivre mowi co sie nosi chodiz o mode dodalam ze sa zasady co do ubioru ktore uzupelnia sie trendami mowiacymi co jest passe a co nie Tyle