Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokalne podtopienia

w domu u mego chłopaka

Polecane posty

Gość lokalne podtopienia
A ja nie musze mieć czjnika bezprzewodowego.

Gość kasiuuuuuunia he
a ja mam bogatego narzeczonego:P z firma i trzema samochodami

Gość rfdgdgdfg
wow jak ma firme i 3 samochody to bogaty oswiece cie teraz kazdy moze miec firme i 3 samochody w leasingu

Gość kasiuuuuuunia he
zazdrosna jestes szmato?

Gość palacz malboro
do lokalne podtopienia a tam nie przejmuj się starą franie wypierdoli się na śmietnik telewizor też albo się dooa komuś zrobi się generalny remont i będzie ok

Gość rfdgdgdfg
bardzo bogaczko za dyche hahaha

Gość palacz malboro
a jak jego matka lubi tak mieszkać to niech sobie tak mieszka

Gość lokalne podtopienia
ja już nie mam się czym przejmować.

Gość lokalne podtopienia
wyszłam za niego bo go kochałam ,i gdy szłam do ołtarza wmawiałam sobie że milość wszystko przezwycięży ,dziś wiem że to nie prawda

Gość lokalne podtopienia
więc widzicie materialistka nie byłam skoro za niego wyszłam,i nie oceniajcie więcej ludzi gdy ich nie znacie,bo widze ze dla was ta kafeteria to dobra zabawa

Gość zal.plllllll
a o przysiedze malzenskiej szybko zapomnialas "w biedziei chorobie" Stworco bron przed takimi kobietami

Gość lokalne podtopienia
to kurwa czemu on poleciał do mamusi ,to on zapomniał.

Gość takijedenzwawki
Dziewczyno osmieszasz sie. Wyszlas za faceta ale on nie spelnij twoich wymagan bo byl za biedny .I po 2 latach sie odkochalas. Wiec ty tak naprawde go nie kochalas nigdy. Jestes materialistka w 100 %

Gość ????????????????????????
materialistka stałam się dopiero oślubie, kiedy zobaczyłam, że mąz mojej koleżanki przynosi większa wypłate i mogli za nia kupić sobie plazmę i czarna bmw-to akurat sama napisałać, że chciałabyś mieć-żeby "lansować sie na wsi"

Gość dhkhfkgfdcbcvb
autorko a nie pomyslalas ze moze musi sie opiekowac rodzicami ktorzy zyja z malej renciny. Mial ich zakopac.Ciesz sie ze masz bogatych rodzicow.

Gość lokalne podtopienia
ja tego nie napisałam ,ktoś podszył się za mnie,ludzie pisze wam o swoim problemie,a ktos podszywa sie za mnie i pisze że ja chciałam mieć jakąś plazme

Gość 222222
skoro ten mąż wrócił do mamusi to znaczy że: - albo nie ustalili jak będą żyć po ślubie - albo jej nie kocha

Gość lokalne podtopienia
jego rodzice mają ponad dwa tysiące renty,nie musi sie nimi opiekować

Gość lokalne podtopienia
ustaliismy ze zamieszkamy u moich rodziców,ale po slubie jego matka sie na nim wyżywała zeby brał się za gospodare,krzykiem

Gość hahahahahaha2
sadzac po dobytku napewno maja

Gość lokalne podtopienia
Dobra powiem wam prawde JA szukam bogatego fagasa a on byl za biedny wiec go zostawilam. taka jest prawda.

Gość lokalne podtopienia
znów sie ktoś podszył za mnie.Dziękuje wam bardzo.Nie masz na kogo liczyć to licz na siebie.żegnam.

Gość dfgdgdgfdgd
A czego oczekujesz ze ludzie ci napisza ze koles nie ma bezprzewodowego czajnika

Gość wredne ludziska tu sa
Autorko nie spodziewaj sie tutaj zadnych pozytywnych wypowiedzi. Od razu zlecialy sie prymitywy, ktorzy osadzaja Cie o materializm a sami by sie juz nie pokazali w takim domu , nie mowiac juz o slubie, bo najlatwiej sie osadza! tak jest z Twoim tematem i z kazdym innym.

Gość lokalne podtopienia
dziękuje chociaż tobie,też tak myśle że oni gdyby zobaczyli wtedy to co ja zobaczyłam to od razu by uciekli,a ja za tego chłopaka wyszłam,dziś mam tylko synka który jest podobny do mojego Mariuszka,bo ja go nadal kocham

Gość malamaja30
Autorko czytajac to widze ze nie doroslac do malzenstwa. Moze i dobrze ze niejestescie razem juz. Skoro facet ma gospodarke na wsi i tam sie wychowal z rodzicami pewnie jako jedyny syn ,bylo bardzo prawdopodobne ze tam zostanie i bedzie sie opiekowal i nieporzuci ziemi. Ty mialas w glowie wizje inna zycia .Pewnie liczylas na sprzedaz co ? Ano trzeba bylo wczesniej myslec. Nie poszlo po twojej mysli wiec rozwod. Zycie to nie bajka trzeba isc na kompromisy a co do wyposazenia to brak slow ze tak podchodzic. dorosnij

Gość fxngvmvm
To nie jest facet dla Ciebie, a Ty kobietą dla niego. To pewne. Ty nie będziesz z nim szczęśliwa, a on jak się zaangażuje... szkoda mi go bez ubliżania Tobie

Polecam każdemu kto krytykuje wakacje na prawdziwej wsi, gdzie trzeba świnie oprzatnąć, buraki wypielić, zboże ściąć. Dziewczyna z miłosci wyszła za mąż, ale neistety są jeszcze na wiosce tacy co dla ZIEMI zrobią wszystko. Bo ZIEMIA to ich krwawica. Miłość nie jest wiele warta, jakby była dorodną dziewoją, która chce ziemię uprawiać to by małżeństwo przetrwało do dziś, ale widocznie nie była to teście nie zaakceptowali, a synka wzięli do obrabiania "majątku". Mało z was kuma wiejskie klimaty, więc nie oceniajcie dziewczyny.