Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Admintegowątku

Jaki masz wynik !?

Polecane posty

Gość Admintegowątku

Testów psychologicznych w Sieci jest od groma. Sam takie przechodziłem i większość z nich mnie nieprawdopodobnie irytowała... Te jednak polecam wszystkim Testy są na "Port Kariery". Nie mogłem ich wkleić, dlatego trzeba wejść na stronę. Skopiuj "Port Kariery" i wklej w google, a stronka wyskoczy na pierwszym miejscu. (Sceptycy profesjonalnych testów psychologicznych powinni przede wszystkim się nimi pobawić - i koniecznie dać znać co o nich myślą) Jaki masz wynik? Sprawdźmy się! Jestem trochę w 'szale kofeinowym' więc wybaczcie za hiperentuzjazm testami, ale przez długi czas sądziłem, że nie są niczym specjalnym, a tu taka ciekawostka z tym raportem :) Ps. Dzisiaj odkryty news - po zakończeniu testu pokazują Ci się wyniki, ale kiedy klikniesz na 'wygeneruj raport' dostaniesz wyniki + obszerny (ja miałem na 3 strony) opis Twoich słabych i mocnych stron.

Gość Mmartynka
no jasne, jak wyslesz smsawszystko sie dowiesz

Gość Admintegowątku
Martynka nic się nie stało. Tobie pomogę, bo każdy może się zgubić: www.portkariery.pl nie www.sprawdzswojeiqapotemdajnamwszystkieswojepieniadze.pl ;>