paulincia2010 0 Napisano Maj 17, 2010 No to zaczynam przygotowania :) Biorę olej z nasion wiesiołka,falvit i oczywiście kwas foliowy co myślicie o takim zestawie ?? co jeszcze mogę do tego dodać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiula1983 0 Napisano Maj 17, 2010 chyba Paulinko wystarczy :) a tak wogóle to zaprasszam Cie na topik staraczkowy na którym jestem juz z 8 miesięcy, w grupie razniej :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4254410&start=6570 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Maj 17, 2010 z tego co wiem to wiesiolek nalezy brac do polowy cyklu. A mam pytanie, czy masz problemy z cyklem i z owulka ze bierzesz wiesiolek? Ja na razie zmienilam sposob zywienia, zaczelam cwiczyc i zamierzam zaczac brac folik. Ogeraniczam alkohol i nie pale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulincia2010 0 Napisano Maj 17, 2010 Mam nieregularne cykle.Też zaczęłam ćwiczyć :) Nie palę i nie piję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falvit już zawiera kwas Napisano Maj 17, 2010 foliowy - sprawdź dawkownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulincia2010 0 Napisano Maj 17, 2010 Pytałam sie lekarza to w niczym nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Maj 17, 2010 mzona brac wieksza dawke foliku:) A co lekarz ci o wiesiolku powiedzial? Mi lekarz powiedzial ze nawet 5% obnizenie wagi moze poprawic plodnosc o 30%. Ja bym chciala jeszcze przed ciaza zrzucic z 7 kilogramow. Juz raz w ciazy bylam i wiem ze dieta mi pomogla, bo cykl sie poprawil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulincia2010 0 Napisano Maj 17, 2010 Nie nie ja tam schudnąć to nie chce bo mam 170 i waże 48 kg więc zrzucenie wagi nie jest mi potrzebne :) Lekarz mi powiedzial ze poprawia skuteczność śluzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Maj 17, 2010 a no to pieknie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulincia2010 0 Napisano Maj 17, 2010 No to tylko czekamy na efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Maj 18, 2010 jak masz wszystko ok, i owulki sie pojawiaja to tylko czekac i co drugi dzien targac swego faceta;) Ja na razie dostalam pierwsza od 2 miesiecy @ wiec zaczynam sobie cykl obserwowac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach