Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sobie narobiłam!!!!!!!!!!!

CO JA MAM ZROBIĆ POMÓŻCIE MI ................

Polecane posty

dzisiaj złapali mnie kanary jak jechałam do szkoły autobusem i nie miałam biletu i zaczełam trochę pyskować na pierwszym przystanku wysiadłam razem z nimi chcieli spisać dane no i darłam się trochę ć że nie mam za co zapłacić i że nie podam ich danych i ten drugi kanar zadzwonił po pały cały dworzec ludzi boże jaki obciach dostałam jeszcze kare za wezwanie patrolu policji nie mam legitymacji co ja mam zrobić mam zapłacić 140 złootych do siedmiu dni bo potem przyjdzie wezwanie do domu i naliczy się jakaś prowizja wogóle mi mówili że to pójdzie do szkoły a potem do firmy windykacyjnej i nie bede mogła korzystać z komunikacji miejskiej co ja mam robić najgorsze jest że nie mam z czego zapłacić wogole nie mam pieniedzy:(:(:(:(:(

spieprzaj i mnie nie wkurzaj ;/;/

kobieto jechałas na gape kurwa nie zaplacilas biletu i darłas jape ze nie masz za co placic? ty sie idotko ogranij troche nawazylas piwa to ponies konsekwencje..nie masz kasy rusz dupe i zarob 140 zl jak ci sie biletu kupowac nie chcialo

ale wiesz oni mówili że nie mogę mieć ulgi jakbym miała np bilet miesięczny w domu to mogłabym donieść ale nie miałam nic:( oni byli okropni nic nie dało się zrobić tylko mnie straszyli

chce zarobić to 140 zł ale jedyne co umiem to walić konia dupą

wypierdalaj z takim językiem to między swoich prostaczko ameryke to ty masz palcem po mapie najwyżej morały to sobie możesz prawić gówno mi one dają.

za 50 wciągam ejakulat nosem

Gość skoro dostalas karę
to masz na to kwitek, a na nim podany numer. Napisz pismo, powołaj sie na numer kary. Odwołaj się, ewentualnie poproś o rozłożenie na raty tej kary, pójda Ci na rękę. Tylko napisz " z głową" a nie " z ryjem" :P

Firmy windykacyjne ściągają od 500 zł wzwyż, nie dawajcie się nabrać, tak tylko straszą ;)

Gość gsgsgsggss
wez to olej. ja tez mandatu nie zaplacilam.bo nic mi nie przysłali a mieli.moze cie tylko nastraszyli.teraz powodzie.policja i inni maja tyle na glowie.moze zapomnieja ? poczekaj i nie doluj sie. swoja droga ...jak juz pisalas do ameryki to tez moglas troche kultury zachowac.

moje pytanie jest następujące: czy próbowałaś w jakiś sposób przekonać panów kanarinio? lodzik za kioskiem mógłby załatwić sprawę