Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona!

Krwawienie podczas brania tabl doradzicice!!!!

Polecane posty

Gość przerazona!

hej ja biore tabletki Yaz 3miesiac bralam je pol roku temu ale przerwałam. jednak nie dawno do nich wrocilam i jestem strasznie zadowolona mi idealnie pasuja nie mam zadnych efektow ubocznych jednak mam problem poniwaz wstrzymalalam sobie okres bo akurat wypadal na majowke . zaczelam kolejne opakowanie bez przerwy i od kilku dni mialam plamienie a teraz mam normlany okres. nie wiem co robic bo nie skonczylam jeszcze opakowania a dostalam miesiaczke nigdy tak nie mialam nie wiem co robic czy to jest spowodowane tym ze wstrzymalalm sobie okres i organizm sie zbutnowal i mimo brania tabl okres sie pojawil nie wiem chce od jutro odstawic tabletki zostal mi ostatni tydzien ich brania ale po co mam dokonczyc skoro mam juz okres a kolejnego opkowania juz nie ebde zaczynac bo rezygnuje z tabl. doradzicie mi prosze !!!

Gość to się często zdarza
niestety przy kombinowaniu z tabsami , lekarze niby twierdzą że można sobie w ten sposób przesunąc okres jak ci nie pasuje i brac dwa opakowania pod rząd ale ja szczerze mówiąc nie polecam tej metody , ja sama nie plamiłam ale byłam tak napuchnięta i wściekła że żałowałam że wzięłam dwa pod rząd , natomiast moja siostra miała takie plamienia i póżniej dostała "okres" czyli plamienie z odstawienia :O

Gość ciekawska zoska
skoro i tak chcesz przestać brać to po co czekasz do końca opakowania?ja odstawiłam po 14 dniach bo źle się czułam....

Gość przerazona!
Wiecie ja nigdy nie kombinowalam z tabl teraz poprostu kolezanka mi podsunela taki pomysl. duzo o tym czytalam i sporo czesc kobiet nie ma zadnych skutkow ubocznych po przesunieciu.a czekalam do konca zeby wybrac bo kiedys pzrerwalalm w polowie opakowania i 2 razy okres mialam w miesiacu wiec teraz chcialm dobrac do konca ale jak dostalam okres to od jutra juz pzrestane lykac tabl. Dziekuje za uspojojnie delikatne:) pzrez glowe pzreszlo mi nawet ze moge byc w ciazy ale chyba raczej to nie mozlwe bo tabl biore regularnie o stalej porze nie zpominam a ostatnio kochalam sie w majowke wiec ciaze raczej wykluczam;)