Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olafasola

Po laparoskopii.

Polecane posty

Mam PCOS.Chcialam zapytac czy mozliwe jest ze miesiac po laparo,na usg widoczny byl dosc spory pecherzyk dominujacy 18mm(czwartek),w piatek i sobote wspolzylam.A dzisiaj cos dziwnego,krew ale kolor taki bardzo czerwony,nie taki jak zazwyczaj przy okresie.Moje pytanie;czy mozliwe jest zeby doszlo do zaplodnienia i dzis wszystko sruuu poszlo?dzieki za odpowiedz.

Bardzo prosze o odpowiedz.Nie wiem co robic.Staram sie juz pare lat o dziecko i wszytskie mysli przychodza mi do glowy.

Gość n,n,mn,mn,n,n
mozliwe, ja zaszlam w 2 miesiace po laparoskopii

Gość n,n,mn,mn,n,n
nie doczytalam:D nie nie mozliwe, u mnie miesiaczki po laparoskopii tez tak wygladaly, a krew byla bardzo jasna i czerwona,powiedzmy ze byly troszke inne

Chodzi wlasnie o to ze to srodek cyklu 14 dzien,okres powinnam dostac dopero za 2 tygodnie.Dodam ze pierwszy okres po laparo byl normalny i w terminie.Juz nic nie rozumiem.A zaszlas bez zadnych lekow,czy czys Cie stymulowano?

Gość zanim zaplodnona komórka
dotrze do macicy mija ok 5-6dni. Wiec niemozliwe zebys wydaliła komórke po tak krotkim czasie od stosunku. Mogło to byc plamienie owulacyjne

Dziekuje bardzo za odpowiedz.Przynajmniej mam jakas jasnosc sytuacji.

Dzisiaj znowu taka sama sytuacja.Juz nie wiem co sie dzieje .Moze ktos mial podobne objawy

Dzisiaj znowu taka sama sytuacja.Juz nie wiem co sie dzieje .Moze ktos mial podobne objawy

Zapraszam na moje gadu gadu Dziewczyny po laparoskopii,ktore chcialyby pogadac i wymienic sie uwagami. 2217347