olafasola 0 Napisano Maj 17, 2010 Mam PCOS.Chcialam zapytac czy mozliwe jest ze miesiac po laparo,na usg widoczny byl dosc spory pecherzyk dominujacy 18mm(czwartek),w piatek i sobote wspolzylam.A dzisiaj cos dziwnego,krew ale kolor taki bardzo czerwony,nie taki jak zazwyczaj przy okresie.Moje pytanie;czy mozliwe jest zeby doszlo do zaplodnienia i dzis wszystko sruuu poszlo?dzieki za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Maj 17, 2010 up.prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Maj 17, 2010 Bardzo prosze o odpowiedz.Nie wiem co robic.Staram sie juz pare lat o dziecko i wszytskie mysli przychodza mi do glowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość n,n,mn,mn,n,n Napisano Maj 17, 2010 mozliwe, ja zaszlam w 2 miesiace po laparoskopii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość n,n,mn,mn,n,n Napisano Maj 17, 2010 nie doczytalam:D nie nie mozliwe, u mnie miesiaczki po laparoskopii tez tak wygladaly, a krew byla bardzo jasna i czerwona,powiedzmy ze byly troszke inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Maj 17, 2010 Chodzi wlasnie o to ze to srodek cyklu 14 dzien,okres powinnam dostac dopero za 2 tygodnie.Dodam ze pierwszy okres po laparo byl normalny i w terminie.Juz nic nie rozumiem.A zaszlas bez zadnych lekow,czy czys Cie stymulowano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Maj 17, 2010 Prosze o opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zanim zaplodnona komórka Napisano Maj 17, 2010 dotrze do macicy mija ok 5-6dni. Wiec niemozliwe zebys wydaliła komórke po tak krotkim czasie od stosunku. Mogło to byc plamienie owulacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Maj 17, 2010 Dziekuje bardzo za odpowiedz.Przynajmniej mam jakas jasnosc sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Maj 18, 2010 Dzisiaj znowu taka sama sytuacja.Juz nie wiem co sie dzieje .Moze ktos mial podobne objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Maj 18, 2010 Dzisiaj znowu taka sama sytuacja.Juz nie wiem co sie dzieje .Moze ktos mial podobne objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Maj 21, 2010 Zapraszam na moje gadu gadu Dziewczyny po laparoskopii,ktore chcialyby pogadac i wymienic sie uwagami. 2217347 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach