Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xtom

Spoźniający się okres

Polecane posty

Gość Xtom

Witam wszystkich mam takie pytanie, ale nim je zadam to może opiszę sytuację. Gdy w ostatnim miesiącu mojej dziewczynie skończył sie okres który trwał 7 dni to w 8 dniu zachciało nam sie obcierać penisem o pussy ale tylko z wierzchu a do wytrysku nie doszło. Moja dziewczyna ma nieregularne raczej miesiączki raz 29 raz 31 raz 32 różnie. Jutro będzie 33 dzien jak nie ma okresu w ostatnim tygodniu mogła miec troszeczke stresu. Czy mozliwe jest aby była w ciąży ?? (poprzez obcieranie się 1 dzien po okresie ??) a i żadnych objawów ciązy nie ma ani wymiotów ani bólów brzucha ani zawrotów a od tego dnia (Obcierania) mineło już 27 dni ??? POmocy

Gość Xtom
A i zapomniałem dodać, że 2 razy zdażyło się że miała 33 dzien okres, ale raczej nie poźniej. A oprócz tamtego pytania to tak wogóle ile może się spoźnic okrese poza tą normę 28 do 32 dni ?? liczę na wasze szybki odpowiedzi

Nie jest w ciązy, stres może opóźniać miesiączkę, a skoro piszesz, ze ma nieregularnie i różnie to może ten cykl jest dłuższy? Ja mam w miarę regularnie, a zdarzają mi się nawet 44 dniowe cykle, tak sie zdarza, jeśli nie było stosunku ani wytrysku w okolicach jej pochwy to możecie być spokojni, jesli nadal sie martwicie, niech dziewczyna zrobi test. Będzie jasne. Testy nie są drogie, ja płacę w granicach 6-10 zł.

Gość Xtom
A więc dziękuje za słowa otuchy. Dziś jest 33 dzien jak moja dziewczyna nie dostała okresu i z rana zrobiliśmy test z apteki o nazwie Quick Vue (test z moczu porannego), ponieważ ludzie chwalą iż test ten jest bardzo dobry. Wynik był już po paru sekundach wyszedł negatywny czyli tylko 1 kreseczka na C. Jednak okresu nadal nie ma. Czy teraz możemy spokojnie czekać na okres i ciąża została wykluczona ?? czy takie testy moga się mylić ?? Prosze o pomoc

Gość Xtom
Prosze pomóżcie mi bo nie mogę spokojnie spać :-(

Gość Xtom
Dziś jest 35 dzien jak moja dziewczyna nie dostała okresu a żadnych objawów ani okresu ani ciązy nie ma ?? Czy mam robić kolejny test Proszę pomóżcie

Gość Marysienieczka
moze byc mnostwo powodow. moze zmiana pogody, jakas lekka choroba . mnie tez sie ostatnio ciagle spoznia, a w ciazy nie jestem. zabezpieczamy sie. w zeszlym miesiacy spoznil mi sie. mialam miec w 21 dniu, dostalam w 24. teraz mija 26 dzien. znow sie spoznia, bardziej niz ostatnio... jest bardzo znikla szansa ze jest w ciazy. mniej stresu, wiecej ciespliwosci.

Gość Xtom
Wczoraj czyli w 35 dzień (po prawie 72 godzinach od tamtego) jeszcze raz zrobiliśmy test aczkolwiek już nie z rana tylko pod wieczór. Dalej wychodzi negatywnie 1 kreska na C, więc mysle że 2 testy by się nie pomyliły. CO teraz czy moja laska powinna udać się do lekarza ginekologa ?

W ciąży Twoja dziewczyna nie jest.Do lekarza powinna udać się koniecznie.Trzeba stwierdzić dlaczego ma takie nieregularne cykle i je wyrównać.

Jeśli jest młoda to cykle mogą wyrównać się same, ale wizyta kontrolna u gina nie zaszkodzi, a przy okazji można porozmawiać o najodpowiedniejszej dla niej antykoncepcji,żeby w przyszłości nie było problemó:)pozdr.

Gość Xtom
Bardzo dziękuje wszystkim za te słowa otuchy W pon powiem jej żeby sie zajerestrowała do ginekologa. Pozdrawiam