Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakieś rady?

borowanie we Wrocławiu-do kogo???

Polecane posty

Gość jakieś rady?

Witam! Mam problem, bo mieszkam od niedawna we Wrocławiu i muszę udać się do dobrego stomatologa (muszę zająć się zębami...). Czy macie kogoś sprawdzonego? Mam kilka swoich typów, ale chętnie wysłuchałabym Waszych opinii. Tylko bardzo proszę o prawdziwe opinie, a nie nachalne reklamy, dobrze? Wiem, że wątek może kusić, ale zależy mi na opiniach obiektywnych użytkowniczek:) Dzięki!

Gość makana
Czołem! Widzę, że wątek się rozwinął....:) Nie wiem czy to pytanie jeszcze aktualne, czy w ogóle jeszcze tutaj będziesz zaglądać, ale we Wrocławiu jest sporo gabinetów dentystycznych, porządnych gabinetów:) Sama mogę Ci polecić gabinet Tarabuła, na ul. Świętego Mikołaja, chodzę tam już od dawna i jest bardzo zadowolona. Przede wszystkim jeśli chodzi o jakość i atmosferę na miejscu. Słyszałam jeszcze o jakimś Max Dencie, ale tam nie byłam, więc na ich temat Ci nic nie mogę powiedzieć. Mam jeszcze jedną sprawdzoną Panią Bożenkę, w dzieciństwie do niej chodziłam, przyjaciółka rodziny, ale już chyba nie praktykuje, a jak praktykuje, to już zaczęłabym się bać do niej chodzić:p W końcu na lata traci się precyzję itp;) Ale co do tego gabinetu Tarabuła z czystym sumieniem mogę ich polecić. Ale lepiej, zamiast na forum, to poszukaj opinii o dentystach na portalach opiniujących. Tam chyba bardziej wiarygodnie to wygląda:)

Gość jakieś rady?
Dzięki makana! No faktycznie dość mało osób mi pomogło, hehe:) No ale co zrobić...:) Tak, też mi ktoś polecał Max Dent, ale za daleko mam do nich. W końcu do Tarabuły nie poszłam, ale ostatnio mój brat tam był (na koszu stracił jedynkę:/) i też mi mówił, że niezły gabinet. Podobno może jeszcze odratują mu jedynkę, a już był przekonany, że trzeba będzie wstawiać sztuczną:) Dzięki i pozdrawiam!