Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w zlym miejstu o zlej porze

Śmiertelny wypadek

Polecane posty

Widział ktoś z was śmiertelny wypadek na żywo?

Gość vcxsds
tak jak zabilalam muche

Chodziło mi o śmierć człowieka.

Gość Wolvfram
podniecasz się takimi opowieściami ?

znudzilo mnie szukanie trupow na fotach ze smolenska, mam ochote cos poczytac to jak?

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
a nie masz ciekawszego tematu????????

Rok temu 3metry przede mną ciężarówka przejechała człowieka,już sobie z tym nie radzę,leczę się ale to mi nie pomaga

Gość hjutfrtyu
ja szłysmy raz z koleżanka i zobaczyłysmy jak samochód potraca człowieka jak go wyjeli to juz umierał koleżanka pusciła pawia mnie tez nie było za dobrze a mj kolega z klasy widział jak nasz wspólny znajomy lat wtedy 21 powiesił sie na klamce od drzwi...koles sam go odcinał ;(

Gość go ahead cmon
we włocławku tir przejechał kobietę na rowerze i był tylko placek, resztek ciała nie widziałem ale widziałem zalegające tkanki na kołach tira było o tym w regionalnej tv jakby ktoś nie wierzył to poszukajcie, widziałem to i czułem niesmak

Gość Wolvfram
skoro lubisz takie opowieści to proszę : lotnisko Okęcie ok. godz. 18 , środek tygodnia do samolotu ATR-42 wsiedli pasażerowie i samolot już jest gotowy do lotu na trasie krajowej, silniki nabierają mocy , wszystkie urządzenia pokładowe pracują prawidłowo i Wieża daje zgodę do kołowania samolotu na pas 29 ale samolot nie może ruszyć z miejsca , mechanik zauważył, że pod kołami samolotu są drążki zabezpieczające i podszedł do kół aby te drążki odsunąć i odsunął te drążki ale mechanik się zapomniał i podszedł pod śmigła samolotu .... ten samolot wtedy nigdzie nie odleciał , rozumiesz ?

ja jechała za granicę, siedziałąm z przodu w busie, wyjechała nam babaeczka na rowerze, głową wqalnęła w szybę przede mną, poleciała na drugą stronę ulicy, trup na miejscu:/, szyba zbita szczątki skóry i włośów na wprist moich oczu...;(