Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irimi

Co czujesz, gdy robisz loda??

Polecane posty

Gość sonja22
jeju mój też jest w pracy poczekamy na nich hehe ale będą mieć dziś niespodzianke hihi

Gość alfi01 ale cie
wzięło. Poświntuszyłbyś przez meila? Zdaje mi się że jesteś podpalony i to całkiem nieźle ? Idę o zakłAD, ŻE ŻADNA JESZCZE CI LODA NIE ZROBIŁA.

Gość mezatka jedna taka
wiecie po prostu to jest pokazywanie mezczyznie jak bardzo sie go kocha, niektore nie robia tego i wiele traca, jesli sie kogos kocha to nie ma tabu ja np analu nie uprawiam i moj maz te nie lubi, wiec podstawa jest aby dwoje ludzi nie naciskalo na sibie, jesli jedno czegos nie chce to nie i juz moj mnie niegdy nie namawial do robienia loda, sama odkrylam ze jest to cos wspanialego, ost. pokupilam sobie fajne fatalaszki sexowne i bawimy sie swietnie, wazna jest oprawa, czesto robie mu ostro i namietnie czasem bardzo delikatnie a podniecenie ktore czuje i widze na jego twarzy jest dla mnie wspaniala nagroda

Gość Taka jedna jesteś
IDEAŁEM. Widzę w Tobie dojrzała i mądrą kobietę. Wiele mądrości jest w tym co piszesz!!!!

Gość mezatka jedna taka
no bo szczerze mowiac mam rozne znajome, co sie naburmuszaja ze one nie bo to niemile itp, dziwne, akurat sa w stalych zwiazkach od wielu lat, to jak moga sie brzydzic partnera? no i potem sie dziwia jesli facet na boku ma inna, taka prawda, czesto faceci szukaja doznan poza zwiazkiem bo nie czuja sie zapokojeni, nie ukrywajmy seks jest bardzo wazny, i robienie tego lezac plackiem pod facetem do niczego nie prowadzi liczy sie fantazja zeby nie wkradla sie rutyna, bo to najwieksza radosc czerpac z sesku przyjemnosc a nie meczyc sie w lozku i "odwalic" robote czasem nie mam ochoty i juz, nie zmuszam sie, jak kazdy, ale traktuje seks bardzo powaznie, wiem ze moj maz nie poszuka innej kochanki bo ma wspanialy seks, a jak mnie zdradzi (mysle ze nie) to nie dlatego ze bedzie szukal wrazen bo ma ich pod dostatkiem jestem tez matka, posiwecam wiele czasu dla dziecka, ale nigdy moj facet nie idzie w odstawke, i mimo tego ze nie nie jestem super modelka, nie mam kompleksow, skoro jestem z nim od 9 lat to wie jak wygladam, bo facet jak kocha to mu jakas tam oponka na brzuszku nie przeszkadz

Gość mezatka jedna taka
acha , on jest moim jedynym facetem ( no moze jako nastolatka mialam jakies tam przygody ) i wszystkiego sie "uczylam" na nim:P i teraz moge powiedziec ze mamy wspanialy czas, mam 26 lat on 32, i nauczylam sie mowic czego chce, nie zapominam tez o sobie, po prostu mu mowie jak chce, on juz zreszta wie co lubie;P wszystko,

Gość kobieta_swojego_faceeta
''niektore nie robia tego i wiele traca, jesli sie kogos kocha to nie ma tabu'' HAHAHAHAHAHA to żeś mnie rozśmieszyła :D mam przez to rozumieć, że kupę na klacie i pising też już przerabialiście? :D koorva co za popieprzone myślenie, kocham mojego faceta, jestem z nim już baaardzo długo, a mimo to nigdy nie zrobię mu lo.da, bo po prostu nie preferuję takiego czego, on to rozumie i nie nalega BO MNIE KOCHA

Gość hieeehieeehieee
o żesz matko! jak mnie rozwalają takie tematy, naprawdę jesteście tacy naiwni i wierzycie w to, ze piszą to kobiety? hehe w większości to facety się podszywają, żeby pokazac jaki to lód jest fajny, widocznie nie znacie kafe 🖐️

Gość kobieta_swojego_faceeta
dziwne, akurat sa w stalych zwiazkach od wielu lat , to jak moga sie brzydzic partnera? normalnie(?) dziwne to by były gdyby się brzydziły normalnego seksu, oral to dodatek, który nie każdy musi lubić

Gość mezatka jedna taka
no wiec mowie ze jesli pasuje to obydwu stronom to ok, i nie mozna do niczego zmuszac drugiej osoby, nie nie preferuje analu itp rzeczy, ale oral uwielbiamy a wy mnie kobietki smieszycie, jesli sie oburzacie, i juz nagonka na mnie dobra nikt was nie zmusza, facet nie nalega ok, ale uwierzcie mi jakbyscie mu zrobily to................ale nie zrobicie wasza sprawa, moze inne mu robia, nie wnikam, bo nie znam faceta ktory tego by nie chcial, a jak nie chca to was kochaja i widac nie zmuszaja, da sie zyc i bez tego, no i dla mnie jest smiesze to ze sie oburzacie, i nie wierzycie ze jestem kobieta? haha spoko, wlasnie teraz widac jak wiele kobiet tego nie robi, ja robie , i NAPRAWDE to uwielbiam, a jesli od razu wam na mysl przychodzie "sranie po sobie" itp to zal mi was,

Gość mezatka jedna taka
no i potem sie dziwic ze facet szuka na boku doznan, ma kochanki, juz wiemy dlaczego, jesli facet jest zadbany , czysty to lodzik to sama przyjemnosc i jesli mezczyzna jest gotow zrezygnoac z loda dla kobiety to wielki szacun dla niego, oral to dodatek.................haha u nas jest podstawa udanego sexu

który t ochce świntuszyc na mailu? który ma braki?

Gość ale piaaartolicie
nie dla wszystkich 'czysta przyjemność' czytałam, że dużo dziewczyn ma odruch wymiotny przy tym, ja miałam zresztą tak samo i nic przyjemnego w tym nie widziałam, nie wypowiadaj się za wszystkich, okey? poza tym dla prawdziwie kochającej się pary nie ma nic cudowniejszego niż normalny stosunek i żaden oral czy anal tego nie zastąpi, a już na pewno nie kobiecie, orgazm pochwowy jest o wieeele lepszy niż łecztaczkowy i współczuć tutaj to można jedynie tym, które tego nie doświadczyły

Gość mezatka jedna taka
dziewczyny to jest piekne, tylko zachecam, wiem jak to dziala na facetow, mimo wszystko jesli mowia ze nie ze wzgledu na was, ale nic na sile, i nie wiem dlaczego myslicie ze to pisza faceci, az takie to jest dziwne ze kobieta to lubi??? nie wierze

Gość mezatka jedna taka
no jak ma ktora odruch wymiotny to za chiny tego robic nie bedzie i fajnie jak partner to rozumie !! ale chyba nie jest mu milo ze kobiecie zbiera sie na wymioty jak go piesci, a ja nie wyobrazam sobie gry wstepnej bez oralu, oraz finalu czesto tez a ja i tak wole lechtaczkowy orgazm:P:P a ja znowu nie popieram analu i moj tez nie , a inni uwielbiaja,

Gość lubię i tyle :)
dawno temu lubiłam, ale czułam się skrępowana. teraz, gdy jestem 40 letnią dojrzałą kobietką - uwielbiam to i zawsze mi mało :) świeży, pachnący, drgający...mniam :)

Gość ale piaaartolicie
''a ja i tak wole lechtaczkowy orgazm'' i po takim słowach odrazu mogę stwierdzić, ze nigdy nie zaznałaś tego prawdziwego, pochwowego orgazmu

Gość kreizi_baska
Całkowicie zgadzam si z mezatka taka jedna. To sprawa indywidualna i nie macie prawa jej potepiać, nie chcecie- nie robiecie, jeden koleś jest w stanie to zaakceptować, drugi nie i tyle.... To wszytsko zalezy od waszego podejścia, ja bardziej traktuje to jak zabawę, nie jakiś mistyczny obrzęd;p dlatego czesto w łóżku jest "żywo" i nie polega to tylko na spełnianiu obowiązku...

Gość biedni mężczyźni
co to orala nie zaznają..:P

Gość Urocza foczka
I lizania po jądrach...

Gość mezatka jedna taka
tez mi sie wydaje ze biedni ci faceci co nie zaznaja oralu, a jesli zrezygnuja z niego ze wzgledu dla partnerki to musza byc mocni psychicznie, ja tez nikogo nie potepiam, lubi czy nie sprawa indywidualna, tak jak w kazdej kwestii, mozna miec swoje zasady , poglady tyle temat brzmi co sie czuje podczs robienia loda...--ja czuje rozkosz, do ale piaaaartolicie czy cos, owszem mialam orgazm pochwowy ale bylo to doslownie kilka razy, co ty myslisz ze to jest wyznacznikiem dobrego seksu? bardzo malo kobiet ma ten orgazm, wiecej, malo kobiet w ogole ma orgazm, ja mam najczesciej lechtaczkowy, stymulowany i penisem albo reka, jest super, co ma mi byc przykro ze nieczesto mam pochwowy? ty pewnie masz codzien,,, brawo 💤 no tak popieram ze lodzik z lizaniem jajek sprawia ze facet odlatuje, ja dzis zaszaleje wieczorkiem:P:P tak sie nakrecilam,