Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemec - owa

kto ma ochotę poklikać?

Polecane posty

Gość zemec - owa

pogaworzyc, o wszystkim i o niczym?

Gość kłopoty to ja
no w taką pogodę to nie ma się czym zająć. nudzę się jak ty. o czym chcesz pisać?

Gość zemec - owa
Skąd taki nick? jem pora z pomidorem i myślę, że ta pogoda się nie zmieni, wiosny nie bedzi i lata też :O co w kinie ciekawego?

Gość jak to pora z pomidorem
8) smakuje chociaż?

ser z dżemem też jest dobry to czemu nie por z pomidorem :P

Gość farfallina21
bialy ser i keczup pycha:)))

w sumie słysząłam o jeszcze jednym dziwnym połączeniu - ale nie polecam :P a mianowicie cebula z miodem...

Gość antygonaxd
ja mam ochotę porozważać o tym dlaczego faceci to mściwa rasa, ziejąca jadem jaki im z jakąś panienką nie wyjdzie... dlaczego tak jest?

Gość Piotr2301
Ja zapodaje sobie kanapki na wiosne jakies barwne salata itp zeby chociaz polepszyc smak w taka pogode.Coz tam robicie?Ja slucham dŻemu i siedze na tej kafe.Znajomi wszyscy na gg porazka dawno nie widzialem by kazdy siedzial w domu ale coz jak non stop leje,

Gość Piotr2301
Ale czemu tak sadzisz?ja jakos jestem w sytuacji gdzie laska mnie w chuja zrobila it i nie zjeje jadem...

Pogoda jest jak pod psem, ale co zrobić... Eh, cudowny poniedziałkowy wieczór ;) a faceci, czy mściwi.. Zależy od charakteru, nie każdy jest mściwy, chociaż niektórzy na pewno ;) (takie lanie wody, wiem ;) )

Gość zemec - owa
i orzeszki macadamia :) pycha a w tv nic nie ma? nie chce mi się odrywać od komputera by sprawdzić. Wie ktoś?

Gość farfallina21
nie wszyscy jedni mściwi inni nie jak laski...zalezy od czlowieka jakie ma serce:)

Gość zemec - owa
tak, mężczyźni sa mściwi, przynajmniej ten, z ktorym ostatnio byłam. zabiega o kontakt, a gdy wszystko jest ok, bawi sie i odrzuca mnie :O na szczęście powoli i skutecznie wybijam go sobie z głowy, a on taką postwaą mi w tym pomaga :)

Gość antygonaxd
bo mój model okazal się takim egzemplarzem i nie wiem, nie rozumiem dlaczego a sprawa jest na tyle poważna że mamy wspólne dziecko i choć nie jesteśmy razem już 3 lata to on cięgle miesza mi w życiu i to na bardzo poważnie. wciaga w to wszystkich swoich znajomych, rodzinę... poprostu masakra czasem. on by chciał żebym się z nim przyjaźniła ale to niemożliwe, wymaga ode mnie żebym go informowała o każdym moim kroku ze względu na dziecko ale przecież w końcu nie jesteśmy już rodziną więc siłą rzeczy unikam tego i wtedy on wytacza mi artylerię w postaci nalotów bez uprzedzenia, okupowania domu mojego, telefony bla bla... jak to ukrócić, jak to przerwać...

co do mojego byłego W sumie to bawiliśmy się sobą nawzajem ;P Tylko on później naprawdę chciał do mnie wrócić, gotów był się oświadczać i pojawiał się tam gdzie ja, mimo że mieszka ok 200 km ode mnie.. O.O czułam się w pewnym momencie śledzona przez niego ;/

zmień numer telefonu... chociaż w jednym aspekcie pomoże :)

Gość Piotr2301
Oj tam olac system szkoda zycia na przejmowanie sie:-) w Tv jest John Rambo

Rambo to ostatnio jest wyprzedawany, wszędzie go widzę w TV :P

Gość antygonaxd
mój to jak się zezłości to mówi mi takie przykre rzeczy że nie nadają się na powtórzenie a wcale tego nie muszę słuchać, poprostu zionie jadem, ujmuje mi jako kobiecie choć wiem że wcale tak nie myśli, w ogóle padaka... nie kumam gościa

Gość Piotr2301
Stary dziadek juz no ale coz.Nasza tv jest taka ze nic nie pokazuja wartosciowego same Dody iinne tance;-b

fakt, wolę rambo w takim wypadku :PP ehh, Polsko kochana... niektórzy byli są tacy, ale olać ich i iść dalej ;)

Gość antygonaxd
woskowy dziadek jak tak na niego patrzę hihi

Gość Piotr2301
Dobra mowcie piszcie cosik....A to wszyscy tutaj piszacy samotni?:-)