Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zyga!

Moja Dziewczyna :[[ :]]

Polecane posty

Ostatnio moja dziewczyna dostala sms od kolegi ze ja kocha ni nie moze bez nie wytrzymac. Gdy sie jej zapytalem czy ona cos do niego czuje odpowiedziala mi ze to jest jej dobry kolega (znaja sie 12 lat) I nie chce z nim byc! I tu moje pytanko czy mam byc zazdrosny czy olac to? Ogólnie co mam zrobic ?

a jesli sie boisz ze ja stracisz, to prawie na pewno moge Ci powiedziec, ze jesli facet tak sie zachowuje do dziewczyny, jak ten kolega do niej ("nie moge bez ciebie wytrzymac") to nie masz sie czego obawiac bo ona nie bedzie zainteresowana.

Powiem Ci ze troche sie uspokoilem jak na moich oczach wyzucila tego Sms. Ale zawsze jakas niepewnosc zostanie nie ma to tamto to w sumie jej prawie sasiad!

uwazaj zeby jej zadnej zazdrosci nie pokazac albo obawy bo zle to moze zadzialac. Niemniej jednak prawdopodobienstwo ze on Ci ja odbije jest na prawde niewielkie, jako ze mezczyzni ktorzy uganiaja sie za kobietami (w dodatku od 12 lat!) nie sa dla nich w ogole atrakcyjne (dlatego tez powinienes zwrocic uwage na moje pierwsze zdanie)

W sumei rozmawialem z nia na ten temat. Kiedys jak jeszcze nie wyslale Sms to mowila ze on jej sie nie podoba, tylko ze ma fajny charakter. Ale nie wiem czy to jakis plus ze ona mi tego Sms pokazala w ten sam dzien, czy to znaczenia nie ma??

ile lat ma Ty, ona i on, ile jestescie razem? i nie roztrzasaj tak wszystkiego, to na prawde nie ma zadnego znaczenia! ale gdybym ja mial byc na Twoim miejscu, to wywnioskowalbym ze to dobrze ze mi pokazala, bo swiadczy o tym ze niczego nie planuje

I tu zong bo chyba wyczula ze jestem zazdrosny o nia bo tak jest hmm.. mozna to jakos naprawic zeby myslala ze nie jestem zazdrosny ?? Kurde troche zrypalem... w sumie to ja rozmawialem z nia na jego temat troche i tam my sie wysmyklo ze troche zazdrosny jestem.. ahh

przykre jest to, ze 23 latek pisze takie smsy do jednej kobiety podczas gdy tyle innych jest na swiecie. Ale dla Ciebie to tym lepiej, bo dziewczyna prawie na pewno nie bedzie zainteresowana czlowiekiem, ktory wprawdzie zycia nie przegral, ale z pewnoscia radzi sobie znacznie gorzej niz Ty. carpe diem - chwytaj dzien i nie martw sie tym;)

aha, z ta zazdroscia. Kurcze, musialbym Ci wiele wytlumaczyc. Jesli juz zauwazyla to trudno, staraj sie uniknac tego na przyszlosc; )

Kurde dzieki Mistrzu poprawiles mi humor i dostalem jakeis pewnosci sebie ^^.... A tak po krótce mowiec, to jej kiedys mowilem zebysmy nie mieli przed saba tajemnic widze ze sie tego trzyma... jeszcze raz Dziękuje za wsparcie Pozdrawiam!! :]

Gość ewewe
Nie wiesz ile ma lat twoja dziewczyna? Ja bym taka spokojna nie byla.. Teraz zacznie sie zastanawiac nad tym chlopakiem czy nie byloby jej lepiej niz z toba, kto ja lepiej zna (no na pewno nie ty) i milosc sama przyjdzie

Napisalem ze ma 17 ale w tym roku bedzie miala 18... Pozatym jakos nie martwie sie zabardzo bo mi powiedziala krotka pilke ! co i jak ! Tylko tak sie spytalem czy moge miec jakies watpliwosci !

ewewe, ja Cie strasznie kocham, wszystko bym dla Ciebie zrobil, po prostu nie moge bez Ciebie zyc, prosze Cie zostan ze mna... nie zostawiaj mnie... czy jestem dla Ciebie atrakcyjny?

Gość pisze jako kobieta
gdybym dostala takiego smsa od kolegi to raczej by mnie odrzuciło niz bym miala byc tym podjarana...moze to dlatego, ze nie cierpie takiego narzucajacego sie zachowania

Player Juz Cie kocham ! :] (zart)W sumie znaja sie 12 lat to chyba oczywiste ze on ją zna lepiej niz ja!To jej sasiad widuja sie ale nie sami tylko z grupka kolegow. Ale nie wiem czy wie o moim istnieniu, z tego co mi moiwla to tak bynajmniej ona mowila swoim kolego ze ma kogos!

z tego co widzialem po jej zachowaniu miala taka wyjebke na tego Sms! najpierw mi go pokazala potem usunela! I zaczela sie przytulac do mnie ^^ poczulem wtedy ze jednak nic do niego nie czuje... zachowywala sie tak jak wtedy, kiedy nie dostala tego sms !

Ale obawiam ze nie moze sie pogodzic z ta wiadomoscia i probuje mi odbic Ja! albo cos w tym stylu, czemu nie powiedzial jej tego szybciej tylko wtedy jak ja juz z nia jestem... Odp na poprzednie pytanie jestem z nia 2.5 miesiaca nie za dlugo ale mysle ze juz dosyc dlugo zebym ja Kochal !

no, my faceci razem sie trzymamy;] jesli jestes z nia 2,5 miesiaca to mysle ze taki chlopak nie powinien miec dla niej znaczenia. Ja tez kiedys jak nie mialem zdolnosci damskomeskich mialem taka "milosc", 2 lata mi sie podobala, caly czas pisalem takie rzeczy i nic to nie dalo (swoja droga - teraz nie zaluje:P), tak wiec tym bardziej tutaj nie powinno to miec znaczenia. W Twoim przypadku najlepiej nic nie robic i postepowac tak jak wczesniej: )

Czyli mam zachowywac sie jak zachowywalem sie przed Tym sms wiec tak bd sie zachowywal.. Nie ukrywam ze nie jestem zazdrosny poniewaz jestem troche zazdrosny ale nie bd jej tego pokazywal.. :] Postaram sie tym zabardzo nie przejmowac jak mnie naprawde kocha jak mowila to wszystko sie ulozy nieprawdasz :] ^^ DZieki jeszcze raz !

Widze z tu mozna spokojnie pogadac jak czytalem na innych forach to zaraz, pisali wpierdol mu itp.. a Ty nie na spokojnie ^^ Takich ludzi szanuje i cenie ^^ dzieki za wszystko !!