Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanikowana_sama

TEST - poradzicie prosze

Polecane posty

Gość spanikowana_sama

Dziewczeta Czy test o czulosci 10 ml/u 19 dni po stosunku mozna uznac za wiarygodny ? Cala zabawa mialam miejsce w 7 dniu cyklu - zaraz po okresie ,a cykle mam 32 dniowe (czasem dluzsze) Wlasciwie stounku nie bylo , facet skonczyl poza mna , ale obawiam sie ewntualnego ( nie pamietam ) przedostania sie spermy w okolice nardzadow rodnych , Bardzo prosze o fachowa opinie

Gość spanikowana_sama
Tak jak napisalam w 7 dniu cyklu , ale wytrysk byl na zewnatrz , obawiam sie ewentualnej spermy w okolicach narzadow.

Gość spanikowana_sama
Kurcze do malpy pozostalo mi jeszcze pare dni , chyba nie wytrzymam . Wiesz liczylam tak 7 - ewentualnie zyja plemniki 5-6 dni ewentualna wedrowka do macicy reszta na zagniezdzenie. Myslisz ze test 10 ml/u nie pokaze ?

Moze wykazac czy jest ciaza czy nie ale wiesz czasem sa samoistne poronienia i zdaza sie ze kobieta nawet nie wie ze byla w ciazy i krwawienie wystepuje w terminie @.

Gość spanikowana_sama
Myslisz ze sama sytuacja moze byc ryzykowna ?

Gość a wiec
wydaje mi sie ze test o takiej czułości by coś wykrył. ale poczekaj jeszcze 2 dni !!!

Gość spanikowana_sama
Kobiety co mi radzicie ?

Gość spanikowana_sama
Myslice , ze test wykonany 21 dni po moze sie mylic, jesli sytuacja ma miejsce 7 dnia cyklu ?

Gość do spanikowana
test najlepiej wykonać z porannego moczu w dniu spodziewanej @. teraz jedynie b-hgc z krwi-jeżeli jesteś w ciąży to badanie wykaże już na 100%. Twoje szanse zajścia w ciążę nie były duże więc pewnie w ciąży nie jesteś. Na przyszłość skutecznie się zabezpiecz, żebyś nie latała co miesiąc z testami.

Gość spanikowana_sama
Dzieki Niestety ja nie moge brac pigulek , a partner, no coz wiecie jak to jest. Tak naprawde udalo mi sie powstrzymac emocje na tyle ze nie doszlo wytrysku we mnie, nawet członek nie znalazl sie w mojej pochwie. .. po wytrysku mam nadzieje ze nic nie znalazlo sie w okolicach mojego krocza. Na test z krwi nie mam szans w najbliszych dniach bo niestety jestem z druzyna na turnieju. Okres powinnam dostac wkrotce, vykle mam dosc dlugie 32 dni, ostatni byl 3 wiec pewnie doadtkowy stres opozni i ten. Sama nie wiem, zrobilam dzis ten test i pewnie kolejny zrobie ok. czwartku , wydaje mi sie ze tak 21 - 22 dni po tej calej sytuacji to juz powinien byc w mire wiarygodny.

Gość spanikowana_sama
Dzisiejszy wynik - absolutnie negatywny

Gość tara bara 123
Moze po prostu za bardzo panikujesz ta cala sytuacja , co > Do ciazy potrzeba stosunku , a z ta sperma w okolicy krocza , kochana pojawialy sie przypadku w historii medycyny , ale to musialby by byc dzien plodny no i ona faktycznie musialaby sie tam znalezc .

Na pewno nie jesteś w ciąży. Żeby zajść w ciąże sperma musi się dostać do środka i to dosyć głęboko także tym bardziej że test wyszedł negatywny nie masz się czym martwić.

Gość spanikowana_sama
Tak myslisz ?

Gość spanikowana_sama
Dziewczeta , po tej calej dziwnej sytuacji w 7 dniu cyklu , zrobilam jeszcze jeden test - tym razem 21 dni po , byl to test clearblue, test byl wykonany w 29 dzniu cyklu, czy myslicie , ze moge test uznac za wiaryodny. Zacyzna mnie pobolewac brzuch tak jakby przed okresem , Czy myslicie ze te testy z moczu zrobione 19 i 21 dni po tej sytuacji moge uznac za wiarygodne ? Z gory dziekuje Pozdrawiam

Gość spanikowana_sama
Hallo - jest tu kto ?

Gość bbnhg
Myslę, że nie masz co panikować. Ja kochałam się w 10 dc (mam cykle 31-dniowe) i w ciązę nie zaszłam...

Gość spanikowana_sama
kochalas sie do konca ?

Gość spanikowana_sama
Dziewczeta dzisiaj jest 23 dzien po calej tej sytuacji - zrobilam jeszcze jeden test - wynik negatywny . Czuje sie jak przed okresem , piersi nabrzmialy i cialo napompowane jak przed okresem . Myslicie , ze test byl juz wiarygodny ?

Gość spanikowana_sama
Co o tym myslicie ?

Myślę, że nie masz się co martwić. Test pewnie wykazałby istnienie ciąży, ale jest negatywny więc nie zadręczaj się już tym tak. Dla pewności i spokoju zrób test w dniu spodziewanego okresu z porannego moczu :) I odpuść sobie te nerwy, bo się wykończysz psychicznie :P

Gość spanikowana_sama
wiesz cykle mam 31 - 32 dni , dzis byl 31 dzien cyklu , zrobilam test - wyszedl negatywny , myslisz ze powinnam go powtorzyc jutro ?

Więc raczej nie jesteś w ciąży. Z pewnością już by to wykazało. Ale skoro tak Cię to męczy to powtórz go jutro. Dla Twojego spokoju. Główka do góry kochana. Jestem pewna, że nic z tego nie będzie.

Gość spanikowana_sama
wiesz nabuzowana jestem jak przed Ciotka :) znaczy miesiaczka.

I masz kolejny dowód, że nie jesteś w ciąży :) Na pewno niebawem dostaniesz okres.