Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcootymmyslec...

Ciąża??? Czy kurde co?!

Polecane posty

kurcze, miesiac temu odstawilam tabletki anty, ktore bralam miesiac tylko bo sie zle czuła, dzis powinnam dostac okres, a tu nic. Nie przypominam sobie za bardzo sytuacji w ktorej by gumka pekla, albo co innego, nie wiem ja sama i sie martwie. Owulacje mialam bolesna, w sumie brzuch mnie bolal juz od owulacji jak na okres, jednego dnia 21dc. myslalam ze dostane okres , doslownie wszystkie obajwy jak przed. Myslalam ze moze teraz bd dostawala okres co 21 dni jak przy tabletkach, ale do dzis go nie ma. Mam ciagle biały gesty śluz, no i nie wiem co ot moze miec wspolnego, ale dzis mialam mdłosci. Moze nie dlatego ze moge byc w ciazy, ale fakt faktem nie wiem dlaczego, po prostu nagle zrobilo mi sie nie dobrze, słabo, mialam prawie ze odruchy wymiotne, szybko wzielam to co mialam pod reka do wachlowania i wylecialam na dwor i stalam az przeszlo, na prawde myslalam ze zwymiotuje. Nie wiem co myslec, moze to byc po odstawieniu tabletek?

up

Po tabletkach możesz mieć nieregularnie miesiączkę, więc cierpliwie czekaj, aż @ nadejdzie, bo jak się denerwujesz to też @ może się opóźnić. Który dc dzis masz? Kiedy miałaś ostatnią mieiączkę?

ostatnia mialam 20 kwietnia, zawsze mialam cykle jak w zegarku co 28 dni a teraz nic . teraz jest 29dc. ogolnie ze stresu mi sie spoznic nie moze co najwyzej z ciazy, raz juz tak mi sie spoznil ale poronilam w10tyg :( albo przez te tabletki ale w koncu bralam je tylko 21 dni.

Rozregulowałaś cykl na maxa.Trzeba było się przemęczyć i nie odstawiać tabsów po miesiącu.Teraz musisz czekać.Jeśli nie dostaniesz okresu, musisz wykluczyć ciążę i pewnie gin da Ci coś na wywołanie.