Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermi00

pytanie do matek

Polecane posty

Gość hermi00

czy bałyście się będąc w ciąży, że dziecko będzie chore, albo coś pójdzie nie tak przy porodzie. Ja planuje dziecko na przyszły rok, zamierzam się gruntownie przebadać i rodzić przez cc, wszystko po to, żeby chciaz trochę uspokoić strach. Czy przesadzam czy każda tak ma?

Gość i8oi9po
uhm, pięknie, a w jakim celu chcesz rodzić przez cc?

Gość mikkka,,,
ja tez sie tego panicznie boje... tez chce tylko CC.. boje sie jeszcze tego ze bede sie zle czuła w ciąży ... ze bede rzygała - moja kolezanka w ciąży wyglądała tragicznie... była blada, ciągle rzygała, na kroplówkach :o ja brałam tabletki anty i czułam sie strasznie - rzygałam jak kot

Gość hermi00
player1111111 - durny ty!!!!!!!!!! ostatnio znajoma miała cc, dziecko było owinięte pępowiną, nie chcę mysleć co by było gdyby zdecydowała się rodzić siłami natury.

Gość hermi00
nie player1111111 nie chcę żeby było chore, wręcz przeciwnie player1111111, chcę żeby było zdrowe!

Gość hermi00
player1111111 duroku ty!!!! heheheheh

Gość ratatuj12345
skoro było owinięte pępowiną to nawet jesli by chciała naturalnie rodzic to raczej by się na to lekarze nie zgodzili

Będziecie rzygać jak koty, cierpieć, narzekać na obolałe kończyny, na bolące plecy, będziecie wpierdalać tyle, że po ciążuni waga skoczy wam o 50 kilo a wasze dziecko bedzie debilnym pokemonem słuchającym hany montany 🖐️

Gość autorko nie kombinuj
kobiety rodzily w sredniowieczu, w obozach,w wiezieniach, czego ty sie boisz. Popatrz ilu ludzi cjhodzi po swiecie i kazdy sie przeciez urodził. Dlaczego ty masz byc nietypowa? Jestes na cos chora? bardzo słaba? obciazona genetycznie?

HAHAHA niezle z tymi durokami, to bylo mistrzowskie!:D jak ten durok na tym drugim zdjeciu sie patrzy, tak jak by ocipial:D

każda normalna kobieta która chce urodzić dziecko ma takie obawy :) to normalne. Ja bałam się strasznie (jedną ciąże straciłam) tym bardziej że non stop coś złego się działo, ale przebadałam sie dokładnie, genetycznie, robiłam bardzo dokładne usg i mam zdrowego chlopca :)

Gość vyfyt
a ja rodziłam sn i cieszę się teraz że nie mam żadnej blizny, nawet bez nacinania się obeszło, szybko wróciłam do siebie, nie tak jak zdychające z bólu poszatkowane kobiety po cc

po dwóch cesarkach jestem z nie zdychałam z bólu także szybko doszłam do siebie a blizna, prawie jej nie widać..