Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co wiecie ...

Mam prezentacje maturalną żywcem ściągniętą z neta.. pytanie

Polecane posty

dlaczego Bóg musi akurat mnie ukarac? - nie wmawiaj sobie.Przecież pewnie nic sie nie stanie,tylko dramatyzujesz ;)

Gość plotko
w mojej szkole nauczycielka 'pocieszyla' nas ze nauczyciele(moze nie wszyscy ale wieksza czesc napewno) kojarzy wypracowania z netu- bryki,sciaga i te sprawy... takze wiec radze tak jak wielu poprzednikow, zamknac stronke kafe, przysiasc,poprawic i naumic sie.swoja droga, tamtemu 'pisarzowi' nalezy sie porzadna antyreklama... a takie pytanko jeszcze, jak dlugo masz juz te wypracowanie?

Gość ta co wiecie ...
ale to jest tak połączone z róznych stron.. po kilka zdań z tej..kilka z innej... aż tak dobrze wiedzą co jest w necie?? na 124 tematy które były do wybrania? jestem tępa:O ide sie zabic:O:(

Gość ta co wiecie ...
nie dali mi bana, bo całe życie na pomaranczowo byłam:) wogóle jakoś chyba mnie ulgowo traktowali...:) a jakos tak wyszło, ze nie miałam czasu tu bywać... matura w tym roku.. brak czasu...i ograniczyłam siedzenie na necie..wiec głównie temu mnie nie było... w sumie teraz tez spadam ratowac tą moją prezentację:O Boże co ja narobiłam:O módlcie sie za mnie:(:( jeszcze Bóg ostatnio jest na mnie chyba zły to na pewno sie wkurzy teraz na mnie i nie pomoze mi w zdaniu:O:( bo leniom i kombinatorom nie pomoaga:( tak nasz ksiądz mówi... i tak.. po rozstaniu z Maciusiem stałam sie zagorzałą fanatyczką chrześcijaństwa...:(i całkowicie oddaje sie w ręce Bogu..ale on i tak jakos zbytnio nie zwraca na mnie uwagi:(

Gość ta co wiecie ...
dzięki:* wrócę tu (o ile zdam w środe):O a Maciuś nie był dla mnie... jestem w szczęsliwym związku od pół roku i chyba naprawde sie zakochałam:) wróce to popiszemy. 😍 miłej i spokojnej nocy:*

nie żebym Cię straszyła (sama teraz mature mam), ale moja mama jest polonistką. Sprawdzała prace moim koleżanką i od razu zauważała każde fragmenty ściągnięte z neta... Trafiła za każdym razem (koleżanki się przyznały co ściągały). Ale może to ona tylko taka wyczulona jest :P

Gość ja23333
jak masz z roznych stron to nie jest tak zle.calej pracy nie wyrzucaj tylko fragmenty zmien i w glowie ukladaj ja sobie swoimi slowami.ja mialam mature w pt i nie bylo zle.tak naprawde to komisja zbytnio nawet nie sluchala mojej pracy tylko skupila sie bardziej na pytaniach.ale naprawde to juz od komisji zalezy.powodzenia

Gość ta co wiecie ...
jak mnie uleją to sie zabije:(

Gość ta co wiecie ...

Gość mauretania
to poprawiaj a nie siedzisz tu 3 dni i biadolisz:O

Gość NADII
OSOBA O ADRESIE MAILOWYM pola@strona.pl TO OSZUSTKA BIERZE KASĘ ZA PREZENTACJE SKOPIOWANE Z NETA

Gość dasdwe
zdała ta Anka ten polski czy nie?:O

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281