Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obraza majestatu

Zawsze malujecie paznokcie pod kolor ciuchów?

Polecane posty

Gość Obraza majestatu

:o Ubrałam się na granatowo i nie chciało mi się zmywać czerwonych pazurów, żeby malować je od nowa na inny kolor, więc poszłam tak do przyjaciółki. Dostałam taką zjebkę, że się nie umiem ubrać i malować pod kolor, że aż mi w pięty poszło, bo według mojej przyjaciółki niepasujące do ciuchów paznokcie to jakaś obraza kobiet. Kto świruje, ja czy ona? :o

Gość 1111111111hhhud111111111111
ona rozumiem jakieś ważne wyjście to wypadałoby pod kolor mieć ale bez przesady że do koleżanki:/

Gość Obraza majestatu
Na ważne wyjściówki to pewnie, nie odważyłabym się biegać w niepasujących do siebie kolorach, ale dzisiaj to trochę przegięła, nie wiem, może wstała lewą nogą :o Bo do jej oburzenia jak mnie widzi w dresie kiedy biegam po domu bez makijażu i ubrana jak kloszard to się przyzwyczaiłam, ale z tymi pazurami to mnie załamała i myślałam, że to może ze mną coś nie tak :P

Gość amodfnaofnaisfbsa
malowanie paznokci pod kolor ubrania to obciach :D widać, że koleżanka nie ma pojęcia o modzie... Tak się robiło dobre parę lat temu.. Kolejnym obciachem, który jednak ciągle jest popełniany, jest malowanie paznokci u rąk i nóg na ten sam kolor, albo dopasowywanie koloru paznokci do cienia na powiekach.

Gość jaaaaa2
ja mam u nog i rak french czy to obciach? (naturalne paznokcie

Gość jajajajjajajajjajajja
tak wogoóle to granat bardzo pasuje do czerwieni. wedlug mnie to swietne polaczenie.

czerwone paznokcie pasują go granatu. bez przesady:D ja zazwyczaj maluję na mocny róz/czerwień i noszę na codzień.

Gość degvsdfsxwgfsxgtsg
dokładnie granat do czerwieni super

Gość Obraza majestatu
Ogólnie to się przyznam, że jak mam wszystko pod kolor to mnie chuj strzela, bo za dużo tego :D Dlatego sobie dupy tą czerwienią nawet nie zawracałam, a wydawało mi się że do siebie w miarę pasują. Wyszło na to, że moja przyjaciółka to jakaś kretynka :D (Wiem, jestem okropna, ale czasem to mi ręce przy niej opadają, to się mogę wyżyć)

ona "lekko" przesadziła;) nie ma co się przejmować.