Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JAK NIE JAK TAK :)

Rok w związku -potrzeba czasuuu:)

Polecane posty

Od pewnego czasu nie uklada się nam za dobrze .Facet maproblemy w pracy i zamiast podzielic sie ze mna swoimi zmartwieniami zamknał sie w sobie .A przecież mamy byc ze soba na dobre i na złe. Chciałam go wspierac może nie będę umiała mu pomóc ale chociaz bym go wysłuchała przecież to też pomaga. Poczułam sie taka niepotrzebna . Własnie mu napisałam ze daje mu czas żeby wszystko przemyslał i zastanowił sie nad nami czy chce byc ze mną .Postanowiłam ze przez dwa tygodnie nie bedziemy sie widywac dzwonic bede ja co jakis czas i sms ograniczamy do paru dziennie max 4 .Będzie miał czas na zastanowienie sie ... to tak w skrócie nie będe was zanudzac całą historią naszą . Czy dobrze zrobiłam ???

tyle ze on mi o tych problemach nie mówi ... a nie bede na siłe od niego wyciągac .... nie chodzi tu głownie tylko o te jego problemy uwazam ze on naprawde potrzebuje czasu zeby zastanowic sie nad wszystkim

bo w zwiazku tez mamy problemy .wiesz o co chodzi od dwóch miesiecy cos sie zmieniło jest inaczej nie spedzamy ze soba tyle czasu oddalamy sie od siebi i przez te dwa miesiace próbujemy wszystko naprawic on ciągle przeprasza mowi ze sie zmieni ja caly czas byłam przy nim znosiłam to ze wychodził z kumplami na piwo na mecze na treningi ( wczesniej też chodzil ale nie tak czesto ze dla mnie juz nie miał czasu) wiec chce zeby przestał mnie przepraszac a sobie nad wszystkim pomyslal

Z tego co pamiętam z zamierzchłych czasów, to mężczyzna nie powie, póki problemu nie rozwiąże. Natomiast wsparcie kobiece, ciepłą herbatę podaną kobiecą rączką tudzież ogólne obchodzenie się z nim jak z jajkiem kojarzy mu się bardzo przyjemnie i bywa, że w akcie wdzięczności nawet coś z siebie wydusi. Ja bym nie robiła przerwy nagle, tylko najpierw spróbowała mimo wszystko go wesprzeć.

myśle ze macie racjie nie moge kierowac się emocjami tylko mimo wszystko trwac przy nim i go wspierac mimo tego ze nie mam juz sily . taka przerwa może nas jedynie odsunąc od siebie...wiecie co on sie chyba powaznie przejął moja propozycja daia nam czasu bo cały czas mnie przeprasza i pisze ze byl głupi i ze najwyzszy czas docenic to co w zyciu najważniejsze.. dziekuje za cenne rady

zupapomidorowa i Kant dupy to są kobiety, które rozumieją mężczyzn. JAK NIE JAK TAK :) miala być smutna minka w temacie na usta cisną mi się niezbyt miłe słowa. jedynie mogę polecić ci książkę "Mężczyźni są z Marsa, Kobiety z Wenus" "(...) mężczyzna nie powie, póki problemu nie rozwiąże. Natomiast wsparcie kobiece , ciepłą herbatę podaną kobiecą rączką tudzież ogólne obchodzenie się z nim jak z jajkiem kojarzy mu się bardzo przyjemnie i bywa, że w akcie wdzięczności nawet coś z siebie wydusi." albo korzystaj z porad tej pani. może się czegoś nauczysz.

zależy z której strony zaczniesz lizać. po prostu mam dość. kolejna kobieta, kolejny niewypał. a Ty lepiej przeczytaj książkę której tytuł wymieniłem. nie zaszkodzi, a może pomorze zrozumieć choć trochę funkcjonowanie męskiego mózgu.

Gość upsssarinka
męskiego....hmmmm czego.....???? mózgu hmmmmm...dobre

wiesz kwiatuszku.. któs musiał wymyślić te wszystkie żarówki, telefony, telegramy, fale radiowe, silniki odrzutowe, bomby atomowe.. prawdopodobnie tampon i podpaska są również dziełem mężczyzny.