Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nalaa

Co się dzieje?

Polecane posty

Gość Nalaa

Witajcie. Otóż mój problem polega na tym, że w piątek 14 maja pierwszy raz współżyłam z chłopakiem, co prawda naszym błędem i głupotą było to że odbyło się to bez zabezpieczenia. Nie tłumaczy nas spontaniczność itd Z pewnością nie doszło do wytrysku we mnie, bo skończył dopiero po kilku min poza mną. Następnego dnia czułam lekki ból w podbrzuszu, ale był on z pewnością spowodowany pierwszym stosunkiem, przerwaniem błony itd Przechodząc do sedna sprawy, od niedzieli zaczęła swędzieć mnie pochwa i jej okolice, momentami nawet piec, pojawił się śluz o brzydkim zapachu i często zmieniający wygląd (wieczorem przezroczysty z białymi grudkami, rano żółtawy). Dodam, że już drugi dzień boli mnie podbrzusze, gdy siadam lub się schylam albo podnoszę nogę czuję bolesne ukłucie tak jakby w lewym jajniku. A do tego dziś rano zaczęły mnie boleć piersi po bokach przy dotyku, również kłucie. Miesiączka powinna nadejść za ok. tydzień. Więc jak sądzicie, co to może być? Bo na objawy ciąży, o ile do takiej, doszło to stanowczo za wcześnie.

Masz rację na objawy ciąży jest za wcześnie. Jeśli mówisz o swędzeniu i pieczeniu w miejscu intymnym- wygląda to na infekcję. Kobiety różnie przechodzą zespół napięcia przedmiesiączkowego- stąd może kłucie w piersiach. Poza tym zabezpieczajcie się na przyszłość bo stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcji.

Wybierz się do gina, bo to wygląda na grzybicę.Partner też powinien się przeleczyć.W tym czasie nie możesz współżyć. I zgadzam się z przedmówczynią-pomyślcie o jakiejś antykoncepcji.

dokladnei powinnas isc do lekarza bo to wyglada na infekcje. I powiedz to chlopakowi bo jemu tez moze cos byc zeby sie podleczyl.

Gość frrida
wyglada na to, że to on cie czymś zaraził. Musisz iść do lekarza, niestety. jesli to są upławy o brzydkim zapachu, to może to być rzęsistek.

dokładnie, on moze noe idczuwac zadnego swędzenia czy pieczenia ale kobieta zawsze czuje. Zanim pójdziesz do gina kup sobie maść clotrimazolum i smaruj dwa razy dziennie wargi sromowe i okolice pochwy (tylko nie wkładaj maści do środka pochwy)

Gość Nalaa
Dobrze, dobrze dziewczyny. Właśnie z tą maścią też miałam taki zamiar żeby dziś kupić i zaczekać może z dzień ze dwa i zobaczyć co się będzie działo i iść do ginekologa. Czyli te kłujące bóle w podbrzuszu mogą być spowodowane tą infekcją? Takich bóli przed okresem nigdy nie miałam, więc to raczej napięciem przedmiesiączkowym nie są spowodowane. Ogólnie to jest bardzo drażniące, przy siadaniu, schylaniu czy podnoszeniu nogi do góry odczuwam takie mocne ukłucie przez kilka sekund a tak poza tym to cały czas czuje tak jakby lekką kolkę, która promieniuje od boku do boku.