Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autobiografia1

Jestem z tych kobiet, dla ktorych seks mógłby nie istniec

Polecane posty

kasacjaa :) a moze Wasi meżowie nie wiedzą kiedy Wy macie orgazm i przez to myślą że to juz po może nie wiedzą co to łechtaczka co?

Gość autobiografia1
tak, ale ile razy mozna pokazywac co sie lubi a On - jak grochem o sciane. Pokazuje jaki dla mnie jest przyjemny , erotyczny dotyk Jego dotyk- a On , jak sie napali, to mnie obmacuje byle jak,. Szkoda gadac. A przed slubem-owszem, same sie nogi rozkladaly:P Tym bardziej, ze dla mnie byl to ( niestety) pierwszy partner seksulany i bylam ciekawa wszystkiego. Tyle tylko, ze wyszly z tego flaki z olejem

Gość zapatrzony
jak facet ma sex raz na miesiąc to się nie dziw że szybko kończy. Trzeba nad tym popracować, napewno sę opłaci

Gość autobiografia1
MNie by nie przeszkadzlo , gdyby poszedl na panienki- jakas inna wyreczyla by mnie w przykrym obowiazku malzenskim. Jak ma seks na miesiac- moj kiedys mial codziennie, nic mu sie nie chcialo robic, starac. A jak przyszlo do POWAZNYCH rozmow, to nie wiedzial o co mi chodzi. To teraz wie

też tak mówię spróbujcie kobiety częściej i pracować a moze wy wskoczycie na niego? jakaś inicjatywa?

Gość gość1
jeśli uważacie że tylko sex oddaje bliskość to normalnie żałosne, a właściwie to nie żałosne, tylko świadczy o waszej głupocie emocjonalnej

przykro się słucha że nie macie przyjemności z sexu wiadomo ze kobiecie cieżej wydobyć ze stosunku przyjemności ale kurcze nie poddawajcie się :)

Gość kasacjaa
wikola moj mąż potrafi pierdolić jak zawodowiec :) nasz sex jest udany ale tez byly chwile nudy i rutyny rozmowa wszystko zmienila teraz kochamy sie codzienie czasem i 2 czy 3 razy i strasznie mnie podnieca:)

Gość zapatrzony
oczywiście nie tylko sex, ale bez sexu nie da się zbudować dobrych relacji w małżeństwie

Gość Zatopiona
Witam! Ja rowniez jestem z tych dla ktorych sex sie nie liczy. Mam partnera ktory jest ze tak powiem "dobry w te klocki" ale ja bardzo rzadko mam ochote to robic.On juz sie troche przyzwyczail do tego bo wczesniej meczyl mnie ze 3 razy dziennie. Szczerze to wynika tez z tego ze on traktuje sex troche instrumentalnie= nie uznaje gry wstepnej,ale ja naprawde rzadko kiedy odczuwam przyjemnosc.

Gość autobiografia1
seether- moze i pasztet:P Chyba, ze chora jestem :P

Gość zapatrzony
Zatopiona - ale to przecieź Ty powinnaś decydować czy akt może się już rozpocząć. Jeśli nie było gry wstępnej i nie jesteś gotowa to dlaczego gndzisz sie na sex?

kasacjaa - no i bardzo dobre podejscie masz :)

Gość kasacjaa
na dobrym seksie mozna wiele zbudowac a na złym wszystko co dobre zacznie sie sypać !!!!

Gość adik77
Kasacjaa - niestety zgadzam się z Tobą. Sam w domu mam aseksualną żonę, której apetyt na seks spadał wprost proporcjonalnie do długości związku, a po ślubie to już załamka.... I pomyśleć, że żaden z jej partnerów nie czekał dłużej niż 3 tygodnie...

Gość kasacjaa
adik jak chcesz pogadac podaj jakies namiary

Gość adik77
Mateuszbilicki@interia.pl

Gość żona i mamaaaa
po urodzeniu dziecka bardziej unikam seksu a to dlatego, że po wszystko mnie boli, ( chyba jestem za sucha) jak sie kochamy jest wszystko ok ale pozniej jest tragedia i to mnie zniechęca

Gość przecież...
już wymyślono lubrykanty

żona i mamaaaa kup sobie jakiś zel nawilżający albo zwykła oliwka pomaga sprobuj moze to coś zmieni :) często po porodzie nie kazda dpozycja też jest dobra

Gość Zatopiona
Moj facet powiedzial ze dla niego cos takiego jak gra wstepna nie istnieje i nie ma zamiaru sie w to bawic.W sumie nie wiem dlaczego, chyba za bardzo go kocham.Oczywiscie nie jest tak ze zawsze sie zgadzam ale czasami ulegam :O

Gość teeraz ja
trafił mi taki co to maczo w gębie a w łóżku prawiczek...po dwóch latach miałam dość po pięcu odechciało mi sie wszystkiego od 6 zero seksu i tak jest lepiej bo ileż można w trakcie," myśleć o Anglii"

Gość prawda jest taka, ze ja lubie
wspolczuje autorce...

ja też współczuje wszystkim tym co mają taki problem

Gość jknhuddser
jeśli ktoś tu jest głupi, to ci co najeżdżają na autorkę, nie rozumiecie, że nie wszyscy mają temperament? niektórzy mają bardzo słaby popęd seksualny z natury, tu nie chodzi o to jaki jest seks, ale jest to uwarunkowane hormonalnie

Gość mariiiolka
ja i mój partner uważamy, że seks jest dodatkiem, jeśli jakieś małżeństwo rozpada się przez seks to widocznie taki związek jest bardzo słaby

Gość zapatrzony
eee tam, nie ma co współczuć, nikt przecież nie umarł :D trzeba rączej zachęcać do zmiany tej sytuacji. Zmiany ale małymi kroczkami subtelnie zwracając uwagę partnerowi i ukierunkowując jego działania. Bo nie wystarczy wykrzyczeć partnerowi że jest do kitu

Gość ewwi
tak zapatrzony trzeba go głaskac latami po główce i chwalić pod niebiosa ten żałosny seks co by się całkiem chłop nie załamał...aha i dziękować bogu że wogóle jakis seks jest :O

Gość hjuiohihio
każda zdrowa kobieta uwielbia sex - gówno prawda