Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WWWWWWWWWWWWWWWWWW

co was wkurza u swoich facetów????????/

Polecane posty

Gość WWWWWWWWWWWWWWWWWW

Co was najbardziej wkurza u swoich facetów?? Jakie cechy charakteru najchętniej byscie u nich weliminiowały. Ja jeżeli chodzi o mojego- to mógłby troche mniej ubarwiać rzeczywistość:P

Gość ggggggggggggg
ma za malego i tylko jednego penisa

Gość WWWWWWWWWWWWWWWWWW
są różne metody, które mogłby ci pomóc:P

Gość tak to już jest
hmmm zazdrość napewno hehe,

Gość WWWWWWWWWWWWWWWWWW
u facetów zazdrość zawsze przybiera skrajne formy-albo jest aż nadto zazdrosny, albo nie jest wcale.:P

Gość tak to już jest
hehe nie wiem co gorsze

Gość ogień zaporowy
pracoholizm, bo to co on wyprawia to jest chore :o i pedantyzm, równie chore jak to pierwsze 🖐️

Gość ggggggggggggg
ma za malego bo jest Psem:O

Gość iliana zz3
maruuuudziiiiiii jak baba (geny po mamusi) i straszne skąpstwo...............i że waży 30 kg wiecej niż przed slubem

piszecie co wkurza was u swoich facetów... ja tez dla swojej moze nie jestem idealny ale... i tu sie zaczyna! Ona jest zaje biscie zazdrosna nawet z przyjacielem ktory mieszka ode mnie 300 metrow nie moge wyskoczyc na mecz do baru albo piwo ot tak sobie bo mam jazde ze znowu ja zdradzam... a tak nie jest druga sprawa... jak ona zdrzemnie sie w dzien z godzinke to wstaje taka marudna ze uhhhh!!! i pewnie tak jest u kazdej z was a musze dodac ze i tak kombinuje zeby wyskoczyc na piwo itp

a jak jest wam tak źle to macie palce dokupcie wibrator i heja... po co wam faceci? wiem wiem w nocy obojetnie jaki by nie byl dzien padaja te slowa "przytul mnie" "no wez mnie przytul"

Gość Dziweczyna Judge85
WEz sie ogarnij .. Zapomniales dodac ze przyjeciel ma 40 lat zone i dziecko i przez ostatnie pare lat kochanki jedna za druga i teraz szuka sobie nastepnej 20latki. A ja nie mam zamiaru pozwalac ci z nim chodzic szukac przygod . I to na tyle.

Gość Dziweczyna Judge85
Ze znow ja zdradze.... Trzeba bylo czopie nie zdradzac to nie byla by tak zazdrosna.Nie pomyslales o tym ?

Gość wkurwiona ona
"a jak jest wam tak źle to macie palce dokupcie wibrator i heja... po co wam faceci?" piszesz jakby się ktoś tu żalił i płakał :o nie musi mi się wszystko podobać w moim facecie, tak samo jak jemu nie musi podobać się we mnie, jakbym tak miała żyć z człowiekiem idealnym, to bym go po tygodniu odesłała w cholerę, bo zacząłby mnie wkurwiać cały. w ogóle sam się żalisz na swoją babę, a czepiasz się nas 🖐️ a co do tematu, najchętniej to bym wyeliminowała jego nadmiar energii, bo on nie potrafi usiedzieć spokojnie tylko się wierci, biega, wszędzie go pełno, jak idziemy na zakupy to mi pierwszej nogi z dupy wychodzą, a on i tak ma siłę latać dalej albo mnie ciągnie na piechotę 10 km, bo on może i chce :o