Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszowymisio

był ślub i wesele a teraz pora na podróż poślubną...

Polecane posty

do diadem to kicz i tandeta --> przeczytaj uważnie moją wypowiedź o chorwacji. nie napisałam, że jest bliziutko więc po co lecieć samolotem tylko zaznaczyłam że zatrważająca większość ofert dla chorwacji jest z dojazdem autokarowym. osobiście nigdy nie brałam tego kierunku pod uwagę głównie z powodu kamienistych plaż i... niewielkiej oferty samolotowych wycieczek. bo nie cierpię telepać się autokarami.

Fakt, do Chorwacji chyba malo jest lotow... My bylismy tam w podrozy poslubnej, teraz planujemy tam wrocic na 5-ta rocznice. Wybieramy sie na objazdowke z Funclubem, oni maja dobry standard autokarow. A objazdowka z natury autokarowa, mysle ze bedzie ok.

Gość Marika303
Ja planuję ślub w najbliższym czasie, a wspólnie z narzeczonym szukamy ciekawych wycieczek, bo od zawsze marzyllismy o podrózy poślubnej do egoztycznego kraju, w sferze naszych marzeń pozostają Hawaje czy Bali, ale póki co musimy zadowolić się wyjazdem do Egiptu. Znaleźlismy fajną oferta na stronie allinclusive.com.pl z allinclusive w dobrej cenie.