Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotkarkakafeteryjna

Mel Gibson czyli kiedy człowiek zaczyna dostawać choroby psychicznej?

Polecane posty

wiecie - wracam z plotek (?) infa światowego. Już wyciszają powoli tego Mela. Teraz będzie to ...SZEREGOWIEC MEL. I tyle. Niech robi co chce. Do rodziny nie wróci chyba... dostanie go Polański, w tym roku ma film sensacyjny na ich nieszczęście bo by mu kazali dalej kręcić ale ma ...sensację. I to może nic nie robić. Oczywiście tam towarzysko jakaś pomoc - będzie im zależało bo zna francuski, może coś u Luca Bessona se nakręcą albo z nim albo jego scenariusz , Bruce Willis na pewno też coś będzie chciał. A Gibson - jego nie skomentuje nikt. Wiecie - dostanie Polańskiego, ale GDZIE PODOBIEŃSTWO? Dla nich w USA to jest drugi Farel. On jakby nie rozumiał, ze ma Oskara, że reżyserował Braveheart, Pasję , patrzcie - znowu Francja się pojawia - Sophie Marcau, dalej zdjęcia do Pasji we Włoszech - ON MUSIAŁ MIEĆ BELUCI w tym filmie? Idiota. To miał myśleć o kasie i nikt mu sie w NImeczech nie da bo sie przed te Włochy tej Beluci zasranej pozbyć nie umieją. A wpisane ma że jest gwiazdą bo grała w ...superprodukcjach francuskich i dla niej to oznacza, że jest gwiazdą, a jak nie to niech jej to udowodnią. No i wiecie - Farel w USA bo superprodukcja, ale popsuta - to nie jesteś gwiazdą i tyle. No to już wie, że tak gwiazdą nie jest i koniec. Belucci niczego nie popsuła no to ma to uznane. Zostaje jeszcze szeregowiec Witt - czy to jest gwiazda z Cienkiej czerwonej lini? Gdzie się zaczyna superprodukcja? Jak to wyłapać? Też widzicie się nie nudzą ludzie... to nie jest superprodukcja moim zdaniem. Film wojenny to film wojenny i koniec. A np. Avatar? Titanic? Są to superprodukcje? Kto to ma ogłaszać? Chyba jakiś budżet ustalą i powyżej to superprodukcja bo wiecie - ktoś ze swoich wykłada i co? A superprodukcje muszą być HOLLYWOODZKIE i koniec. Gdzie indziej to chyba też nazwa zastrzeżona będzie. I superprodukcja powinna być obliczona OD RAZU, że musi przynieść zysk inaczej do kitu. To jest chyba główna cecha superprodukucji - nie że robię co chcę tylko zysk i wszyscy zarabiają. A nagrody to jak jest za co i tyle. Czyli liczy się temat. Musi być KASOWY temat. Myślę , że tak jest a reszta to wiecie - taki Mel Gibson całe życie swoje przekreślił, tak jakby masło sprzedawał i na tym się dorobił. Że dzięki rodzinie to nic - kto by chciał gdyby nie 7 dzieci, nie? I że z Australii. No to wiecie - na koniec wielce 400 milionów po cichu żonie i dzieciom jakby się nie mógł z nią rozwieść 30 lat temu. Bo dosłownie chyba tak to wygląda. Teraz pełno lasek jak ma 55. Patrząc na Polańskiego dojdzie do wniosku, że za 10 lat się ożeni i też starczy bo co? Też stary i ma dzieci małe. 10 letnie dziecko ma - to on tak samo na pewno i tyle. A jak pomóc 7 dzieciom i wszystko na tę żonę. I wiecie - na pewno co robić i tyle. Jak się chce stoczyć to się stacza. No wiecie - wina jest po 2 stronach, coś tam widziała ta jego żona w tych 11 dzieciach jego matki, normalny widzi w tym patologię i męża despotę, nie? 11 dzieci matko święta i jeszcze do pracy. To przecież jak umarła to największe szczęście jej, nie? A on jeszcze gorzej i tyle :( Takie jest życie widzicie... i w końcu ten ojciec - potwór jest dla niego wzorem na starość. To jest jego wzór - ojciec despota. No bo jaki może być ojciec 11 dzieci? Despota. ?

Ja bym mela gibsona wziął do filmu aby zagrał złego usańca co ma zamiar Polskę napaść:D.Oczywiście USA przegrałoby z naszym super wojskiem i straciło pół terytorium:classic_cool:.

Gość Gigigabys
Może nie Mel a Ty na opowiesz jak się do tego dochodzi?:-):-)

Ach idźcie - ale chciwy matko święta - do dziś. 4 filmy w produkcji - chodziło mu WYŁĄCZNIE o kasę i wiecie po co takiemu TAKA KARIERA i wiecie - cała ta Pasja jest nieuczciwa i ta Belucci dobrze robi, że się poddać nie chce. Ale po co on poszedł po nią i zdjęcia we Włoszech. Bo wiecie - kazdy Niemiec go osra bo zdjęcia miały być w Afryce i Maria Magdalena miała nie być ważniejsza od Maryji. AMEN. I mają go w zadku. A teraz co on komu pomoże jak on se musi ...życie ułożyć na starość. Wiecie - on do pięt nie dorasta Petera Weira wam powiedzą i w zadku go mają. A te Uciekające kurczaki - powie, że se jeszcze dzieci zrobi i tyle z niego. Też myśleli, że go znali, nie? a co zrobią jak umrze? Ja wam powiem co. Zniszczą jego filmy i koniec. Mel Gibson - rezyser zapomnany. Może jakiś świr będzie w nim coś widział więcej niż KAWAŁ ...GÓWNA. :(

wiecie - Weir - scenariusze orginalne, wszystko zostaje. Piknik pod Wiszącą Skałą. To jest artysta, a Mel? Co tu robić i tyle. Drugi Kostner i tyle. Coś strasznego - istny potwór to już jest i tyle. Tańczący z wilkami - gdzie to jest? Jakieś 100 oskarów i drugie Braveheart, a w sumie taki film, nie? A np. Przeminęło z wiatrem - to jest nie? A tańczący z wilkami?

Ale wiecie Niemcy - sami se są winni. Np. Egzorcyzmy emily Rose - po co oni to dali Amerykańcom? To miał byc CO NAJWYŻEJ Robin Hood. I tyle. Jakaś amerykańska gwiazda i dobry europejski hooror. I tyle. I to miało byc dobre kino, a tak? Jakaś następna amerykańska chała na kilogramy. I wiecie - ja np. miałam swego czasu video z tego filmu ile tam jest efektów specjalnych, a kurde - wcale. Bez sensu. Można było wiele więcej. Własnie liczył sie temat, że na faktach autentycznych, a kasy właśnie mieli ciupinkę. Za mało na taki horror i tyle. MOJE ZDANIE.

Wiecie - bo to jest tak czego ten Melek sie w życiu trzymał? Kariery? Nie bo by był w Rosji - nie wiadomo po co zresztą, ale by sie tu kręcił. Rodziny? No wolne żarty. No to czego? lepiej nie komentować. Religii? Reżyser Pasji. Nie no - to już jest jego marny koniec moim zdaniem.

Wiecie - w gazecie ma dziecko ochrzczone - a wcześniej nie ochrzcił? Czy on zwariował. Wiecie - jest gwiazdą obecnie bo ma w gazecie ochrzczone w gazecie. Zdobywca Oskara za reżyserię... reżyser Pasji... ochrzcił se dziecko w gazecie... drugi Farel. :(

Gość gggggggggggg
siostro twój pies liże mi cipę :( weź od twojej matki jakieś tabletki na uspokojenie

Wiecie - i teraz będą was ogrywać waszymi gazetami bo tak - Farel miał w Poslce wpisane i mu wpisali gbo go niszczą. To samo Melek w Polsce - wpisane bo go niszczą. Jeszcze miał Donalda Trumpa wpisanego ale mu ścięli to. Violet Kowal ma wpisaną dalej. I tyle. Niezły cyrk, nie? :(

Gość gggggggggggg
stara cie wola i bratowa żebyś posprzątała w kurniku :P

Wiecie co - chyba miał se wyciąć te Violet Kowal bo ma chyba 1 wpis o niej. I tyle. No to wycinaj i Grigorjewa coś dostanie, nie? Niech idzie do roboty. Jakaś Ruska - rola matki. Nie no to nie dostanie niczego i tyle :( Też ją zniszczył i tyle. Straszne. :(

wiecie i to jest takie - miał to nazwisko, tyle ludzi pracuje przy tym filmie i nic. I teraz już np. to działa tak chyba, że teraz ci ludzie pracowali przy filmie - TYTUŁ i reżyser, a nie filmach Gibsona i OK było. Tylko konkretnie tytuł. No to lepszy rezyser bo wtedy nikt nie wnika i tyle. A tak? film trzeba obejrzeć czy znać. Dlatego się będą bronić, że Wajdy filmu nie musieli oglądać bo Bachleda była od reżysera. I tyle. I ten reżyser coś znaczył. A tak? A wiecie - jakby Wajda był z Australii i było np. Ziemia Obiecana wg Wajdy czy coś tam takiego wg Wajdy z książki - każdy by sie postawił, ALE SCENARIUSZ kurde - wszystko napisane wcześniej :(

No i Polska znowu minus bo ich popsuła bo tam było , że rezyser to człowiek. Teraz już jest rezyserem jak w Europie i filmy trzeba oglądać, a tak było że reżyser starczył bo to osoba. No jak było lepiej? I to jest przez Wajdę.

Wiecie - i ci NIemcy dobrze rządzą - wsyzstko gra i OK tylko... czy ja mieszkam w USA lub Australli? Na razie nie...

mojego psa matka zamknela i teraz ona go wykorzystuje seksulanie:O

Gość gggggggggggg
twoja matka to wszystkich wykorzystuje seksualnie nawet koguta :classic_cool:

moja matka to pierdolona kurwa nawet psa potrafila sobie przywlaszczyc :O zachlannosc nie ma konca jebanek kurwy :O to szatan wcielony nie czlowiek:O

ale wiecie ten Mel i ta jego ruska zona czy myslicie ze oni sa szczesliwi? Tak mysle, ze tylko Moj Pies moze dac im radosc no bo co oni moga wiedziec o zwierzetach takich jak moj pies:O tylko ja mam dostep do jego odbytu:O no i moja matka ta jebana kurwa pierdolona w dupe jabana szmata