Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aLICJa_35

CHCĘ MIEC DZIDZIUSIA 2011:)NADZIEJA

Polecane posty

Gość aLICJa_35

postanowiłam założyć nowy temat staraczkowy:D Mam nadzieję, że znajdą się tutaj kobietki, które mają nadzieję na ciążę i poród w 2011 roku:Dktore staraja sie od dłuższego zcasu i nic:( Zapraszam do rozmowy:D .

Gość ewelaqqq
witam,chetnie pogadam,ja staram sie od wrzesnie 2010 roku,i nic.ale jestem dobrej mysli ,po prostu wiem,ze juz niegługo zobacze te 2 czerwone kreseczki:)

Gość aLICJa_35
nasze starania trwają od grudnia,dodam,że mam juz 2 córeczki i nie było zadnych problemów z zajsciem.a teraz 5 raz i nic,własnie dostałam okres:(:(

Gość różowalandrynka
To ja też się dopiszę To nasz 3 cykl i znów nic. powinnam mieć przed wczoraj. Dziś na teście jedna kreska.:(staramy sie dalej

Witam lekarz zalecił mi badanie hormonów w 10, 13 i 21 dniu cyklu . Dzis dostałam okres wiec 13 dzien wypada w niedziele . Musze czekac do nastepnego czy nic sie nie dzieje i moge zrobic zamiast w 13 to w 14 dniu. z gory dziekuje za pomoc gdyz w tym temacie jestem zielona . pozdrawaim

Gość kolejna staraczka
a my się staramy już 2 lata, i nic...coś pewnie jest nie tak ale niedawno zaczęłam mojemu mężowi dawać Promen - na wzmocnienie , może pomoże:Dpozdrawiam

Gość aLICJa_35
mnie już nachodzą rózne myśli,że moze juz za późno:(mam 34 latka,drugi poród był 10 latek temu,moze cos ze mną nie tak?

Gość aLICJa_35
Czy to prawda? poczytałam troche na temat tego leku ziołowego i mam takie pytanie, - czy biorąc castagnus łatwiej jest w ciążę?

Gość aLICJa_35
widze ze niechetne jestesie do pogadania,wiem ze juz duzo tych tematów,ale ciezko tak wejsc na jakis topik,który trwa juz długo i zaczac opowiadac o sobie ,tam kobietki sie juz znaja wiedza co i jak...:)

Witaj my staramy sie z męzem od jakiegos roku . za 9 dni zaczynam badania hormonalne. poki co wiem ze mam problemy z owulacja tzn nie wystapila w ostatnim cyklu.

hm wiadomo ze im kobitka starsza tym troche ciezej zajsc w ciaze....moze idz pogadaj z lekarzem...castangus roznei dziala na kobiety...jedne sa zadowolone a inne maja rozjechany cykl po nim... po roku staran nieudanych powinno sie isc do lekarzqa ustalic przyczyne "nieplodnosci" bo o tym juz mozna mowic:) ja mam stwierdzone PCO bylam w ciazy, ale z przyczyn niezaleznych od PCO i mojego organizmu stracilam ciaze w 5 miesiacu....jednak wzielam sie za badania hormonalne jak tylko z mezem chcielismy miec dziecko. Trzeba ograniczyc uzywki zdrowy tryb zycia prowadzic i przynajmniej 3 miesiace przed poczeciem lykac folik:) Trzymam kciuki:)