Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrutalHelena

Gorset !

Polecane posty

Hej ! :) W talii mam 61 cm. Wiem, że nosząc odpowiedni gorset mogę ją zmniejszyć. Jeżeli macie jakieś doświadczenie z gorsetami, bardzo proszę was o radę, jaki gorset byłby najlepszy, ponieważ niestety w ogóle się w tym nie orientuję. Czekam na odpowiedzi ! :) Brutal

Błagam pomóżcie :( Skoro mam 61 cm, tj. 24 cale, mam kupić gorset w tym rozmiarze czy mniejszy? Chcę zmniejszyć talię, wiec chyba mniejszy? POMOCY !!! :(

Gość aaagnie
Masz na mysli sznurowany gorset??

Gość Morte
Aby znacznie się zwężyć musisz kupic gorset conajmniej 1 do 2 rozmiarów mniejszy. Najlepsze w tej materii są gorsety wiktoriańskie ( jeśli wiesz o czym mówię) albo gorsety pod piersi underbrust. Polecam szukać na stronach z odzieżą alternatywną, najlepsze są angielskie i niemieckie ( co konsekwentnie wiąże się z wyższą ceną ale przyjmuję że wiesz ile trzeba na gorset wydać ).

A znacie może jakieś konkretne sklepy? Bardzo mi zależy. I jeszcze jedno pytanie, ile będę musiała nosić taki gorset? Biorę po uwagę spanie w nim. Chciałabym zmniejszyć talię to ok. 50 cm...

ja co sobotę się muszę męczyć w gorsecie a jakoś nie zauważyłam żeby mi się talia zmieniła;) ale jak będziesz chodzić w nim 24/24 7/7 to może:)

Eee, po co mi feromony? Ja tego nie robię dla facetów tylko dla siebie. Mam chłopaka, który ode mnie tego nie wymaga. Mam powodzenie, nie potrzebuję się wspierać feromonami o.Q