Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to i ja coś powiem

2 lata 5 miesięcy dziecko - WAGA I WZROST.

Polecane posty

Gość martuuulka
Moj w sierpniu 3 lata ,waga 16 kg .Wzrostu nie znam.

Gość ghjkl
córka 13,300 kg i 94cm

Gość kalina 1983...
a co? to kasting jakiś na największe dziecko, czy jak? masz siatki centylowe, to sobie sprawdz czy twoje dziecko mieści się w normie.........rozwalają mnie laski na Cafe, ktore bawią się w takie porownania-infantylne to.

Gość kalina 1983...
och, nie popłacz się ... po co ci te dane? wytlumacz. mi sie zdaje, ze tylko porownanko chcesz sobie strzelic i nic wiecej :(

Gość kalina 1983...
:P :P :P

potwierdzam bezsensowny temat, bylo takich juz setki, poza tym sa saitki centylowe, a nawet jesli nie siatki to co ci to da wiedzac ile inne dzieic mja wzrostu i wagi?? to niczemu nie sluzy ale prosze bardzo podam ci 97cm i 18,5kg

Gość nadeszła wiekopomna chwila ;)
widzę,że twoje też grudniowe :D syn, 14 kg, 93 cm

myszsza No i widzisz dzięki Tobie wiem, że moje dziecko nie jest szczególnie duże, jak to wszyscy mówią. Myślałam też, że zaokrąglił mi się też za bardzo na buzi - ale widzę, że pączusia ma kto inny. Mam podstawy by się pytać bo mieliśmy problemy hormonalne i podejrzenie przewczesnego dojrzewania. A tak ogólnie to chciałam powiedzieć, że kafeteria nic się nie zmieniła - a nie było mnie tu dwa lata. Ciągle siedzą tu beznadziejne mamuśki, które zamiast odpowiedzieć na temat (albo nie jeśli Cię pipo nie interesuje) to muszą odezwać gębę i go rozpieprzyć. Cieszy Was to? Dział jest taki jaki jest i może nie chce mi się sięgać do siatki centylowej, może nie chce mi się rozmawiać ciągle z pediatrą na ten temat. Może mam ochotę zapytać się obcych. Więc przestańcie wpierdalać swoje 3 grosze tam gdzie Was o to nie proszą :o

Gość kalina 1983...
oj lapiesz i bierzesz do siebie moje komentarze :p wyjde jak bede chciala. na razie mam z ciebie ubaw-bo lapiesz wszystko jak jakas smarkula :P wiedzialam ze porownanie robisz, tylko po co ci to... chyba dla satysfakcji ze twoj syn jest najdorodniejszy :P nudzi ci sie czy co? za robote sie wez i zajmij dzieckiem a nie na Cafe pierdoly wypisujesz.

dzięki :O

Gość mama synia 2
moj skonczyl wlasnie 2 lata wysoki na 92 wazy 15.5 :P:P

Gość kalina 1983...
wielkie dzieki :P polecam sie na przyszlosc... :P jak masz watpliwosci to idz do lekarza-dziecko dziecku nie rowne. dalej podtrzymuje ze temat bez sensu.

kazde dziecko ma inne tendencje i inna budowe i nie ma co porownywac, wzrost moze byc np po rodzicach :) moj od zawsze byl duzy, byly czasy kiedy byl po prostu gruby a teraz nikt by mu tyle wagi nie dawal :)) nie wyglada na tyle ile ma, za to ma wzrost juz przypominajacy swoj wiek, do niedawna byl wielkoludem wsrod rowiesnikow :/ ja by bardzo chciala zeby moj drugi syn byl do mnie podony i byl malutki i drobniutki bo duze i ciekzie dziecko to przeklenstwo :/

nie, za beznadziejną mamuśkę :( moje też po świętach 27 grudnia :)

he he mój 10.55