Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie lesba lecz nie całkiem

Jestem bi i co dalej z tym robic?

Polecane posty

Czyli jednak nie narzucam, wyrazam swoje zdanie porownujac jakosc zwiazkow homo z psimi ;P

Gość drugi_swiatly_umysl
jeśli nawet lubią to dlatego, że podniecają ich po prostu dwie nagie kobiety, a nie ich homoseksualizm sam w sobie

Rozumiem ze na kafe siedzi przecietny przyparafialny Polak, ktory obrzudza np. lesbijki inwektywami, choc sam nie wie dlaczego, dla zasady chyba. Nie macie zadnej wiedzy na ten temat. Rzadko poruszam takie tematy na tego typu forach, bez moderacji, gdzie siedzi "kwiat narodu" bo konczy sie wulgaryzmami, wysylaniem na leczenie, itp. Dzis pozwolilam sobie skrobnac taki topik z nudow:) Widze ze duzo jest jeszcze tego typu ludzi co wy.

drugi_swiatly_umysl Racja, gdyby pokazac facetowi 2 70-letnie lesby to raczej nie bylby to podniecajacy widok ;)

chyba Ty sobie walisz konia lesbo - poducz sie anatomii onanisto:)kobiety nie maja koni:) ja moge sobie jedynie zrobic dobrze palcem:) chociaz nie musze, bo moja piekna dziewczyna mnie zaspokoi:)

Rozumiem ze na kafe siedzi przecietny przyparafialny Polak, ktory obrzudza np. lesbijki inwektywami, choc sam nie wie dlaczego, dla zasady chyba. Nie macie zadnej wiedzy na ten temat. Rzadko poruszam takie tematy na tego typu forach, bez moderacji, gdzie siedzi "kwiat narodu" bo konczy sie wulgaryzmami, wysylaniem na leczenie, itp. Dzis pozwolilam sobie skrobnac taki topik z nudow Widze ze duzo jest jeszcze tego typu ludzi co wy. A Ty Jestes przecietna lesba, ktora sadzi, ze jesli ktos nie popiera zwiazkow homo musi byc zwiazany z kosciolem, a ja np. jestem ateista. Duzo jest takich ludzi w Polsce i bardzo dobrze. Mam wystarczajaca wiedze na ten temat by stwierdzic, ze tego typu zwiazek jest dewiacja, a pozatym moge polegac na autorytetach takich jak Freud, czy aby stwierdzic, ze ziemia krazy wokol slonca trzeba miec zajebista wiedze o kosmosie? NIE! Przeciez jest autorytett w postaci Kopernika.

Dobra ciołki, juz nie marnuje na was czasu. Moja Kobieta wraca z pracy, musze podmyc myszke zanim wroci. Bedziemy sie kochac namietnie na czerwonej poscieli, bede miala orgazm za orgazmem ...:)Juz sie nie moge doczekac. Az mi z myszki splywaja soczki. :)mrrrrau, ciao chlopaki:)🖐️

Gość drugi_swiatly_umysl
Nie macie zadnej wiedzy na ten temat. - haha kto nie ma ten nie ma, z punktu widzenia psychologii ewolucyjnej(pewnie nawet nie znasz tej dziedziny) i biologii homoseksualizm nie jest czymś normalnym i naturalnym, i coraz więcej argumentów jest za tym, że jest on nabyty, to z tym wrodzonym homoseksualizmem i jakimś tam genem to wszystko bull szit, ale masz rację trzeba coś wiedzieć na ten temat, a nie tak jak ty, tylko szczekać 🖐️

ps. Freud to przezytek. Sam byl zboczny, kazdemu wmawial zboczenia. Siegnij po cos nowszego niz poczatki 20wieku:)

z rozpaczą stwierdzam że to laska która cudem skończyła zawodówkę. co za dno :( pozdrawiam wszystkich i życzę Wam miłego popołudnia ;)

No to prosze, niech szanowna Pani powie mi jaki badacz stwierdzil z uzasadnieniem, ze zwiazki homo to nie zboczenie ?

jestem lesbą z wyboru - bo żaden facet mnie nie chce, ale tak naprawdę marzę o ciepłym i grubym mięsku w sobie mhmm

Jeczcie sobie dalej cwele:) A ja i tak nie chcialabym was nawet kijem trącic:)

Kazalas mi siegnac po cos nowszego, czekam zatem.

Jak czytam tych chłoptasiów to nie dziwię się że zostałaś lesbą ;)

Gość drugi_swiatly_umysl
i fromm był tego samego zdania co freud :)

bo kij mi jest potrzebny do zaspokajania się :classic_cool:

Nie zostalam Filozof:) Od zawsze bylam bi, ale ostatnio wiem ze jestem nastawiona bardziej na kobiety:)

To jest glupata pisanie, ze Freud nie mial racji bo swoje badania prowadzil na pocatku 20 w. :D To wg. toku myslenia autorki jakie debilne poglady musial miec Kopernik :O Ja jestem nowoczesny i powiem wam, ze dzien jest kiedy Bog przepcha niebo nad ziemie, a noc kiedy diabel przepcha pieklo. ;)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Skala_Kinseya skala kinseya- mowi ze wszyscy sa po trochu bi, poza tym WHO wykreslilo homosex. z listy chorob:) debilu z malym fiutem:)

WHO wykreslilo homoseksualizm z listy chorob, a my mowimy o homoseksualizmie jako o dewiacji kretynko

badania freuda nie sa w calosci uznane przez psychologie nowoczesna , poza tym co mnie obchodzi jakis stary dziad Freud, on juz zdechl i gryzie glebe od spodu a ja bede dzis miala namietna noc z moja ukochana:) Az mi szparka pulsuje:)

Jeden profesorek prawie zupelnie nieznany ma byc preciwstawiany elicie naukowej :D poza tym te jego badania nie sa wcale takie nowe sprawdz sobie daty jego zycia :D

r3 - tepy chuju, tym bardziej nie jest to dewiacja kacapie:) dewiacja nazywali to w 19 wieku. jest to ORIENTACJA a nie DEWIACJA. ty tepy mały kutasie

Gość astruum
owszem, istnieją 3 orientacje, a nawet 4 - aseksualizm, ale to nie zmieni faktu, że tylko jedna była, jest i będzie normą - heteroseksualizm, bo nie burzy porządku społecznego i przekazuje geny

a freud byl starym impotentem i 90% jego badan zostalo wyrzuconych z nowoczesnej psychologii. poczytaj ksiazki o homo jesli chcesz zglebic temat koniobijco

Haha jestes kompletna idiotka. Po prostu w tych czasach slowo dewiacja zmieniono na orientacja pod wplywem idiotycznych mediow i lewackich idiotow. Jestes kretynka, ktora nie potrafi pojac poziomu swojego debilizmu, a Ty nie masz kutasa wg. wiec sie sraj :D

Oprocz czytania ksiazek na jakis temat idiotko trzeba jeszcze myslec. Mein Kampf byla ksiazka i co z tego ? Czy to co pisal Hitler bylo prawda ?

hetero jest wiekszoscia. 3 pozostale sa mniejszoscia lecz norma takze. homo nie zaburzy porzadku swiata:)bo nalezy do mniejszosci:)ide juz bo mnie wkurwiacie tepe dzidy:)🖐️