Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina1234567

On chce a ja nie!

Polecane posty

Gość malina1234567

Witam. Jestem z moim chłopakiem ponad 2 lata i jest z nami świetnie! W łózku czujemy się dobrze i zadowalajaco. Tylko mam mały problem..mój facet strasznie chce żebym robiła mu loda..niestety ja tego nie lubię, nie kręci mnie to i nie podnieca..niestety gdy próbuje odmówić jemu jest przykro bo uwaza że mnie nie podnieca i brzydze sie go. Co zrobić poswięcić sie dla niego? czy może nie dać za wygraną?proszę o madre rady..

Gość ja powiem tak .....
ja uważam że nie powinnaś nic robić wbrew sobie skoro przez 2 lata związku się nie przełamałaś to facet powinien to zrozumieć a nic na siłę się nie da tym bardziej że Tobie nie sprawia to jakiejkolwiek przyjemności

Gość podobny problem
tez tak mam, pozostaje to robic od czasu do czasu

Gość Ona_1986
ja kiedys tez bardzo nie chciałam tego robić mojemu partnerowi. on nalegał, były łzy ale nigdy nie mogłam sie przemóc. az któregos dnia spróbowałam i zobaczyłam, ze to naprawde nic strasznego. jest całkiem fajnie i miło ) moze spróbuj powoli, małymi kroczkami. nie wiem, napij sie piwa na odwagę przed ;p a jak juz sie przełamiesz i bedziesz to robic to twój facet bedzie napewno w niebowziety :) zaufaj mi ;)

Gość podobny problem
jesli ty kategorycznie odmowisz moze to popsuc relacje miedzy wami, byc moze z czasem zacznie szukac tego gdzie indziej.............takie jest zycie i w wiekszosci faceci nie ma sie co oszukiwac

Gość Chlop to zawsze nie wyzyty
I tylko mu o w glowie

Gość Ona_1986
taka juz chyba natura faceta ;)

Gość ja powiem tak .....
podobny problem...to wg Ciebie kobieta powinna spełniać każdą zachciankę faceta w łóżku z obawy że od niej odejdzie lub zrobi to na boku ?....przecież to chore myślenie ....no ale to moje zdanie jak jest prawdziwe uczucie ...związek to powinno się znaleźć kompromis a nie przymus

Gość a minetka ci nie przeszkadza..

Gość taka_prawda
nie dziwie Ci sie bo u wiekszosci facetow sperma smierdzi bo zle sie odzywiaja pala i prowadza nie aktywny tryb zycia bleee....

Gość Ona_1986
jak jest prawdziwe uczucie ...związek to powinno się znaleźć kompromis a nie przymus------- Zgadzam sie z tym w 100% bo sama tak mysle. ale uwazam tez ze jesli sie kogos kocha to czasem mozna sie poswiecic i zlamac troszke swoje zasady. w koncu kompromis ma dzialac w dwie strony

Gość Ja to lubię
Jestem z chłopakiem od 3 lat kiedyś w delikatny sposób zapytał czy chce i czy mam ochotę też się tym brzydziłam ale jak 1.2.3. odmówiłam mu było przykro:( Ale w końcu doszło do tego że zrobiłam to i robię:):) delikatnie caluję mu pieszcze a gdy on juz dochodzi strzela do buzi oczywiście nie połykam spermy tylko odrazu ją wypluwam do husteczki on równiez strzela na ciało (cycki) ale jest fajnie i lubię to:)