Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

szukam psychologa lub psychoterapeuty od zdrady warszawa

Polecane posty

dosc mocne słowa pisane...nie wiem co Ci doradzic...zawsze zostaje pytanie "co ona ma w sobie czego ja nie mam" i cała samoocena siada kompletnie a wiara w siebie pada momentalnie...czasem opłaca sie maksyma "czego oczy nie widzą..." łatwiej to wtedy znieść...

Gość butterfly0000
Moze faktycznie poczuł tylko sentyment do niej, a skoro teraz mowi ze to chora kobieta, to moze zrozumial, ze ma Ciebie i tylko to sie liczy.. Chociaz ja ostatnio mezczyzn nie rozumiem, wiec nie wiem. Ale trzymaj sie

Charlotte. Twoj facet mowil Ci, ze nie ma kontaktu z byla, mówil Ci, że Cie kocha, że tylko Ty się liczysz i że tylko z Toba chce być, a pisal do niej: " na zawsze zostaniesz w moim sercu " "codziennie o Tobie myślę " "szkoda, że nie da się cofnąć czasu " " stara miłość nie umiera " , " dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi ale ja bym w sumie wszedł " - w zwiazku z czym, Ty mu ufasz, bo przeciez dowiodl wlasnie swej szczerosci i prawdomownosci tamtymi slowami, czyz nie tak? :D A przyjaciolki nie chca sie z tym zgodzic - moze wola byc same, niz byc z facetem, ktory nie jest szczery, albo z idiota, ktory bawi sie cudzymi uczaciami i nie wie co moze stracic - wiec Ty z gory zalozylas, ze zadroszcza Ci takich zachwian nastroju, zdradzonego zaufania, flirtu za plecami i oczywiscie tego wspanialego klamcy i zycza Ci samotnosci :P Wiesz co...? Ja na Twoim miejscu powiedzialabym Twojemu Partnerowi "spieprzaj dziadu". Acha, faceta mam. Twojego nie zazdroszcze :D

tak to jest...oni myslą,ze z inną bedzie lepiej,inaczej...a pozniej wkrada sie codzienność,rutyna,pierwsze motyle w brzuchu i ta namietnosc gdzies sie zapodziewają w natłoku obowiazkow,lajf...zawsze jest pieknie na poczatku ...mysle,ze wielu z nich idealizuje te kobiety...swoją drogą-ona powinna zrozumiec,ze pora odpuscic,jesli wybrał Ciebie,miał niepodważalny argument...miłość...a tak...cierpi ona,cierpi on i cierpisz Ty,kazde z innego powodu...pass z jej strony wiele by dał...

Nie będę się odnosić do każdego Waszego zdania z osobna:) Powiem tylko jeszcze raz, że dałam mu szansę, ostatnią :) Dziękuję za pomoc:):*

Gość bonio
ale ten temat byl aktualny 2 lata temu