Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gulif

seks analny i oralny a hiv

Polecane posty

uprawiam seks oralny ciagle z partnerka, analny robilismy 2 razy w zyciu okolo 2 miesiacow temu lub 1,5 dokladnie nie pamietam przeczytalem w internecie ze jest mozliwosc zakazenia hiv i teraz sie boje od tygodnia mam tak jakby oslabienie ale to mozliwe ze jest od niewyspania poniewaz malo spie czy moge byc chory? bardzo sie boje jestem bardzo wrazliwym czlowiekiem

Gość nadeszła wiekopomna chwila ;)
:D:D:D:D

Gość do gulif
wspóżyjąc w jakikolwiek sposób można się zarazić wirusem hiv. Ryzyko wzrasta jeszcze bardziej przy współżyciu analnym. Możesz o tym poczytać w internecie, albo literaturze. Po kilku dniach od zarażenia wirusem występują objawy niczym nie różniące się od zwykłej grypy. Jest to pierwsza reakcja organizmu na wirus. Kiedy to przechodzi wirus może nie dawać się we znaki przez kilka lat to wszystko zależy od organizmu. Dlaczego obawiasz się o hiv? Ty lub twoja partnerka często zmieniacie partnerów seksualnych? Niestety to tak jest, że rozwięzłość seksualna może prowadzić do zakażenia. jakie masz realne obawy żeby się nad tym zastanawiać?

Gość do gulif
a tak na marginesie to dlaczego wkładasz jej w odbyt??? Odbyt pełni inna oczywistą funkcję. FUUUUJJJJJ!!!! Ludzie to świnie. Nie obrażając świń...

Dobre:)To gratuluję!Czy ty w ogóle wiesz cokolwiek o swojej dziewczynie, czy tylko umawiacie się na seks?Masakra!

Gość gandalfski
Co do analu -ja się tego brzydzę ale zacząłem myśleć o tej formie kontaktów odkąd spotykam się z kobietą o zbyt obszernej pochwie ... Tak że nie z powodu zboczenia ale w pewnym sensie przymusu .. To dla pań które dziwia się cvzemu niektórzy faceci na to idą ..