Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość till sun comes up

Czy ktoś naprawdę schudł po herbacie Pu Erh?

Polecane posty

Gość till sun comes up

Piję jej ok 4 szklanek dziennie,dlatego,że lubię,ale też liczę,że schudnę.Ale czy to naprawdę możliwe??

Gość her name was lola
Hej pu erh oczyszcza wątrobe a oczyszczanie wątroby ma związek z oczyszczaniem całego organizmu a to znowuż z odchudzaniem.Ale jeśli serio chcesz schudnąc pijąc herbatką to z czystym sumieniem polecam herbate zieloną.Tylko pamiętajcie nigdy nie kupujcie herbaty w marketach ,dozwolone są tylko sklepy typowe z herbatą fizyczne albo internetowe no i bardzo ważne aby nie miała sztucznych aromatów ,choćby cytrynowych ,poprostu żadnych! ja polecam sencha japońska ewentualnie chińska(troche gorsza) ,wtranżżalam jakieś 2500 kcal dziennie ,ruchu nie lubie a i tak mam rozm 36 :))

Gość ja pilam czerwoną iiiiiiii
nie słuzyła mi piję zieloną , baaardzo dużo i nie tyję, choć jem normalnie w dużych ilosciach zaczelam stosować, by schudnąć, do tego odstawiłam słodycze, ziemniaki, chleb schudłam w ok 6 miesięcy 10 kg, bez ćwiczen i dziwactw obecnie jem prawie normalnie - ograniczam ziemniaki i zwykłe pieczywo, do tego pije zieloną, sypaną z biedronki tak sie zastanawiam, na temat postu powyżej, czy moja herbata jest szkodliwa, czy co? dlaczego piszesz, że musi być jakas tam super? a , to pewnie też ważne - mam prawie 45 lat, rozmiar 36 przy wzroscie 167