Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Zapraszam Wszystkich Nocnych Marków II

Polecane posty

sam nie wiem...można by tak wywnioskować ale zaznaczałem, że moje wnioski są chooja warte:(...Poczytaj sobie wyżej, wcześniej:P

no czytalam :P ale wy wiecie, ze husky jest tylko jedna hehe

no bo sie steskniłam za kiciolkiem. zaniedbuje mnie ostatnio :( a ty porabaniec kim jestes ?:P

w ogole nie czaje kim jest naga myszka, nie czaje kim jest porabaniec, a kaza mi sie domyslac :o przed chwila sprawdzilam maila i dalej nic nie kumam :o

nie wiem porąbańcu...widziałem nick porąbańca bez "ozdobników"...Po ostatnich doświadczeniach jestem nieufny jakoś. Jeśli sie myle to sory. Zreszta mam to gdzieś:P

Dobra nie wnikam...Dobranoc wszystkim...porąbanym bądź właśnie sie rąbiącym:P. 🖐️

dostalam tylko jednego maila. pisz jasniej kim jestes? domyslam się, ze ten co ma 500nickow na kafe i rozmawialismy wczoraj tak?

cholera elaborat na 2 strony poszedł w niwecz.Co za zasrana poczta.Najlepsza jest na wp.Już drugi raz mam taki przypadek 1 na o2 a 2 na tym co dostałaś.Ile mam ci dawac sygnałów ,abyś sie domyśliła.Pamiętasz jak żegnałem się 4 razy w nocy.Nie poznajesz mojego dadaistycznej nowomowy!!!teraz to zaraz pomarańczki tutaj wpadną.Zobaczysz.:D Co mówiłaś niedawno zmienisz sobie nicka i będzie FINITO.Och husky ,husky:O:(

o nie, jak nam to frelowanie freli zniszczy topik.. to gdzie ja się będę z kmicicem szlajać po nocach? 😭