Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina .........23

Jak ją nazwac? Puszczalska?

Polecane posty

Gość nina .........23

Witam. Mój przyjaciel niedawno poznał dziewczyne. Ona ma 19 lat on 20. Jest z nią bardzo szczesliwy, chcą byc ze sobą juz cale zycie. On poza nia nie widzi swiata. Ona tez go kocha ponad zycie. Jednak dowiedzial sie od niej kilka nieciekawych faktów z jej przeszlosci. Chodzi o jej doswiadczenia seksualne. Otóz w wieku 19 lat miała juz zaliczonych 20 facetów( z 5 była w związku), kochała sie kilka razy dziennie gdzie popadło(las, park, samochód, itp), w seksie spróbowała juz wszystkiego. Nie spała natomiast z nikim nowo poznanym, zawsze spała z kims kogo dłuzej znała. Co prawda ona mu to wszystko sama powiedziala bo chciała byc z nim szczera, by on o wszystkim wiedział bo zalezy jej na nim, ale ja nie wiem czy to dobra dziewczyna dla niego. Dodam ze ona jest jego pierwszą kobietą i boje sie ze on sie załamie po tym co usłyszał z racji tego ze ona ma takie przezycia a on żadne;/ W dodatku jego bardzo boli fakt ze on tez by chcial poznac wszystkie rodzaje przyjemnosci podczas seksu bo dopiero co wszedł w seks i jest ciekawy wrazen a ona nie chce robic z nim rzeczy typu lody czy rozne pozycje bo gada ze nie lubi tego, a przeciez kiedys to robiła często! On jest w niej zakochany i nie chce od niej odejsc a ona od niego i chcą brac ślub. Jednak bardzo jest mu przykro ze ona nie chce mu dac spróbowac tych rzeczy i jest zszokowany jej przeszłoscią;/ Co o tym myslicie?

Gość a moze tak nie wpierdalaj się
w nie swoje sprawy?

Gość wwrrr
'' Mój przyjaciel niedawno poznał dziewczyne. Ona ma 19 lat on 20. Jest z nią bardzo szczesliwy, chcą byc ze sobą juz cale zycie. On poza nia nie widzi swiata. Ona tez go kocha ponad zycie'' :O

Gość nina .........23
martwie sie o niego i nie chce by go zraniła. Zresztą co o niej myslicie?

Gość mysleglowka
Podobno największa curwa to najwierniejsza żona :D

myślę autorko że jesteś jedną z dwójki opisywanych przez Ciebie bohaterów i delikatnie próbujesz wybadać opinie publiczną na kaffe co sądzi na ten temat. bo osoba trzecia raczej nie ma aż takiej wiedzy o takich intymnych sprawach cudzych związków, to raz a dwa zwyczajnie w świecie nie wpierdala sie między wódkę a zakąskę.

Gość nina .........23
hmm a gdybym nawet nią była to co o tym powiesz?

Gość Sage
polecam film "Chasing Amy" ("W pogoni za Amy") Jest dokładnie o tym co piszesz.

Gość rteterte
a ja myślę że założył ten temat właśnie ten facet lub historia jest w ogole wyssana z palca, ale napisana przez faceta-prawiczka, który nienawidzi nie-dziewic, lub laskę-dziewicę, która ma kompleksy

Gość gfuycvhgv
zwykła dziwka!! niech twoj kumpel spierdala jak najdalej

Gość kolpoijnnikov@
nie rozumię takich lasek, prują sie na wszystkie strony i najgorsze jest to ze mysla ze nie robią nic złego. Jak to jest wogóle ze taka laska uwaza sie jeszcze za lepsza? Czy taka dziewczyna nie ma szacunku do swojego ciala? nie ma honoru ani poszanowania? Jaki to jest dla kolesia powod do dumy ze ma fajną dziewczyna jak sie okazuje ze nikt mu jej nie zazdrosci bo polowa miasta ja ruchała?

Gość jest puszczalska i to bardzo

Gość amelka12345
Korzystaj pełnią życia, zmień swoj seks na cudowny wejdz na dyskrecja.pl

Gość wandaelrond
Puszczalskie są smutne i skomlą

Gość gość123543
To w takim razie większość facetów jest puszczalskich. Co Wy macie do takich kobiet... Ach tak, zazdrość o ich pochwy...