Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p p p p p p p p p p p p

JESTEM Z MEZEM 8 LAT I NIGDY

Polecane posty

nie mialam orgazmu......pochwowego oczywiscie....:-(:-( on za szybko dochodzi...i mnie to strasznie wkurza....co z tego ze kochamy sie 2, 3 razy pod rzad...nic to nie daje....zawsze konczy on....

Gość za dużo masturbacji
w młodości i teraz są skutki

Gość 353534
tylko ok. 10-15% kobiet ma orgazm pochwowy, więc dlaczego tak bardzo chcesz być w tej mniejszości?

no bez przesady....ile mozna udawac ze sie go ma??:P

Gość bzdurcia
żebyś miała pochwowy, to on nie może tak szybko kończyć, bo jego jest trudniej osiągnąć niż łechtaczkowy i polecam pozycje na łyżeczki

Gość jajajajaja2010
ja udaje od 2 lat:( i nie wiem co zrobić.Podobno orgazm to kwestia wyuczenia.TYLKO PYTAM JAK?

Gość monikaaao
usiadzcie na gorze, a najlepiej to zmienice faceta egoiste.

Gość demonizujesz :)
Przecież podczas stosunku można stymulować łechtaczkę i wtedy orgazm jest zaaaaajbisty :) Polecam 🖐️

Moze moja rada sie komuś przyda.... kobietę piescimy tak długo az zacznie faceta błagać zeby tam wreszcie wszedł, po bardzo niedlugim czasie orgazm powinien sie pojawić. Ktoś tu wczesniej dobrze napisał ze za duzo było masturbacji i trudno teraz przestawić organizm na inny rodzaju stymulacji

Gość bzdurcia
facet wyjątkowy ty to chyba za wiele kobiet nie miałeś, co? :D:D

stymulowac lechtaczka....ok ale to nadal nie bedzie pochwowy tylko lechtaczkowy mimo ze on bedzie we mnie....NO CHYBA ZE SIE MYLE....:-(

oj....co ja juz nie kombinowalam....i na lyzeczke i na gorze i od tylu i z przodu i pod sciana i cholera wszedzie i chyba w kazdej pozycji....I NIC!! orgazm dostaje poprzez stymulacje lechtaczki i koniec....

nie bylo....tylko sam Ł.

Gość moze na poczatku
niech znajdzie punkt g palcem, nauczycie sie oboje orgazmu pochwowego w ten sposób, kolejną fazą niech bedzie to samo tylko przy uzyciu męzowego członka.. nie twierdze rzecz jasna ze sie uda, bo jak juz ktos pisał tylko kilka procent kobiet taki orgazm w ogole ma..

Gość bzdurcia
jaką mam poradę? ano taką, że każda kobieta jest inna i każda sama się musi "nauczyć orgazmu pochwowego", to jest kwestia praktyki, metodą prób i błędów można dojść do tego :) ja swój pierwszy orgazm pochwowy przeżyłam dopiero po 15, roku od pierwszego seksu klasycznego (mam na myśli orgazm przez stymulację penisem), ale juz wcześniej uprawiałm seks w innych formach, więc wiedziałam, co mi sprawia przyjemność, gdzie trzeba mocniej nacisnąć, a gdzie delikatniej i tak powoli jakoś poszło :D może spróbuj sie położyć na brzuchu i jak mąż w ciebie wejdzie, to ty narzucaj tempo i sama sie zacznij ruszac, ale niech mąż tego nie robi, wtedy sama wyczujesz jaka powinna być stymulacja, w tej pozycji najłatwiej osiągnąć orgazm pochwowy, bo bezpośrednio naciskasz na przednią ściankę pochwy, tylko powinnaś już byc "rozgrzana", ale sie rozpisałam :D

Gość bzdurcia
* miało być 1,5 roku he he :P

Gość Samanthełe
ja nawet łechtaczkowego nie mam!!! :o to jest dopiero przegrane życie.. :( mam orgazm tylko wtedy, gdy bardzo mocno zaciskam uda - wtedy dochodze w czasie mniejszym niż jedna minuta!(w dowolnej sytuacji) mój facet kiedyś "robił mi dobrze" językiem... zayebiście mnie to podniecało, po prostu było nieziemsko, ale nie doprowadziło mnie to do orgazmu.. :( palcami też nie wyszło... spróbuje tak jak radzicie na jeźdźca, zobaczymy co z tego wyjdzie

pan Henio spod dwojki mowil mi ze moze mnie nauczyc, chyba sie zgodze bo naprawde jestem zdesperowana, tylko w pozycji od tylu bo misjonarska odpada, pan Henio ma oddech toksyczny jak wyziewy Eyjafjallajokull

durny podszyw:-(:-(

Gość brymmm :)
co za glupoty pochwowy orgazm mozna miec nawet po kilku minutach nie wina meza orgazm u kobiety jest w glowie

i po 8 latach nagle zachciało ci się orgazmu? :D nie ma to jak refleks :classic_cool:

" nie wina meza orgazm u kobiety jest w glowie " serio??? omg, okazuje się, że mam mózg w miejscu, gdzie powinna być pochwa 😭

Gość brymmm :)
anomaIia kobieto jakbys wiedziala w czym rzecz nie czepialabys sie tego skrotu myslowego kobieta nie bedzie miala orgazmu dopoki nie zgra psychiki z cialem rozumiesz czy takie to trudne samo gimnatyskowanie sie nie przyniesie orgazmu najpierw psychika potem cialo sie przygotowuje

Gość po prostu ania
brymm jasne znawco ;)