Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alekkkk

pierwszy raz - ona ciasna, ja duży

Polecane posty

Gość alekkkk

Niebawem czeka nas ten pierwszy raz. Czytałem o tym, wiem jakie są zalecane pozycje itp. Mam jednak pytanie. Moja narzeczona jest dziewczyną szczupła, wąską. Tak więc i "tam" będzie na pewno "ciaśniejsza". Ja natomiast mam dośc dużą męskośc(18 cm). PEwnie to może sprawić jej większy ból? Czy ma to rzeczywiście jakieś znaczenie to, o czym mówiłem? Pytam tym bardziej, ze jest dziewczyną wrażlwią i nieco panikarą.

Gość będzie ok

Gość kraweznikowass
Będzie ciasna, bo jest dziewicą, żadna pochwa z natury nie jest szeroka, bez przesady:/ A ból i to czy będzie krwawić zależy od grubości błony dziewiczej, a tego już nie poznasz po figurze, bo to nie od tego zależy. Ja miałam grubą błonę, robiliśmy dwa podejścia. Przy drugim zacisnęłam zęby i poszło. Krwawiłam dosyć mocno. Bolało okrutnie. A penis był długi i gruby i bardzo dobrze. Bo jakby nie był to może trzeba by było i z 5 podejść. A tak raz dwa i po krzyku. Natomiast niektóre kobiety nie odczuwają bólu albo minimalny(cienka błona). Spróbuj najpierw palce, zobaczysz jak będzie reagowała, potem dopiero penis.

Gość dziewczyna bez simlocka
ja stracilam dziewciwto z moim facetem kilka dni temu :) mam waskie biodra i jestem tam ciasna, ale dalismy rade. bolalo jak cholera ale jakos poszlo. za 1razem sie nie udalo a potem jak kolezanka wyzej zacisnelam zeby i myslalam otym jak bedzie mi dobrze (aby rozluznic miesnie tam) najlepsza metoda chyba:p

Gość frurugg
Co to za bzdura, ze jak dziewczyna mala i krotka to tam musi byc ciasna, sa i wysokie i okragle, ktore tez sa ciasne, nie wiem czemu wszyscy uwazaja, ze te malutkie i niewysokie i bardzo szczuple takie sa. A ciekawa jak babka miala 5 porodow ale sie kontroluje i malo wazy, tez bedzie taka bardzo, bardzo ciasna???

Gość no więc ja jestem szczuplutka
i mam wąskie biodra, a pierwszy raz był taki jak każdy następny, bezbolesny. Fakt, że przyjemności musiałam się nauczyć odczuwać, ale żadnych fizycznych niedogodnien nie było, zadnego krwawienia.