Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokietka kierowca

Czarny samochód dla kobiety - pasuje????

Polecane posty

Gość zdepresjonowany na maxa
kup se 3-4 letnie audi albo bmw i pojezdzisz dluzej niz ta buraczana skoda :P

Gość Ja bym chciala miec czarny
Oj sprzedają i jak sie ma fachowca ktorzy z Toba auto obejrzy to nie ma sily, zeby kupic jakies badziewie. Tylko trzeba szukac. Wielu jest ludzi ktorzy albo nagle potrzebuja gotowki, albo dostaja zatrzyk kasy i chca sobie kupic cos lepszego. No, ale to przeciez Twoj wybor.

Gość kokietka kierowca
tak, a ile te krowy palą???? Ekonomika samochodu dla mnie to podstawa - musze czuc się na luzie, a nie odchorowywać każde tankowanie

Gość banko
nówka traci na wartości zaraz po wyjechaniu z salonu - nie warto poświęcić trochę czasi i rozejrzeć siez fajnym autem z mniejszą kwotę ? a skoda - nic do niej nie mam - ale to taki trochę plastik - fantastik - kosztuje kupę szmalu a czy jest tego naprawdę warta ?

ja marze o czarnym Leonie - ten najnowszy model, strasznieee mi sie podoba :D , szkoda tylko, ze nie mam tyle kasy ;) .

dieselek spali mniej niz ta buraczana skoda :D do 5-6 w trasie, 7-7,5 w miescie

Gość kokietka kierowca
octavia to plastik-fantastik??? :D Ech, nie sądzę - to duży samochód, taki, jak lubie :) w nowej bardzo podoba mi się ta wersja z silnikiem 1.2 - na moje potrzeby spokojnie wystarczy, a jest bardzo ekonomiczny

Gość qwer
ja mam czarna taka perłowa brave.MOJA CZARNA PENERA:)

Gość banko
duży samochód - słaby silnik - ani przyśpiszyć - ani pewnie klimatyzacji . kłopoty z parkowaniem w mieście - jak dla mnie same minusy . a do czego ci ten samochód - do pracy ? bedziesz kogoś - coś nim woziła ?

Gość Czarne auta sa piekne
i nigdy nie zdecydowalabym sie na inny kolor. Mialam tylko czarne auta, sa eleganckie, tajemnicze i agresyne. Tylko czarne, choc teraz weszly w mode biale perlowe, tez mi sie podobaja , ale to taki trend, a czarne to klasyka. Dodam ze sprzedalam moje dwa czarne auta bez problemu. Statystycznie te auta sie dobrze sprzedaja. Obecnie jezdze czarnym Mercedesem i kocham to auto. Ma stalowa listwe, wczesniej mialam cale czarne. Ale sie szybko kurza. Mimo to polecam !!!!

ile ta skoda kosztuje?

No wlasnie wez pod uwage ze auto jest duze, a silnik slaby, wiec bedzie sie powolnie "zbieral" . Dynamika silnika tez jest istotna.

Gość omg good luck
tylko czarny kolor samochodu :) bez wzgledu na marke chociaz najlepiej prezentuje sie na BMW Serii 5 :):):)

Gość kokietka kierowca
oj, klimatyzaję to ma, a jesli nie, to dobiore, rzecz jasna. Mnie jest potrzebny do takiego "kobiecego" poruszania się - do pracy, na zakupy, z córeczką gdzieś wyskoczyć ... Nie mam zamiaru nim szaleć jak Nicki Lauda. Mąz ma inny, większy i z większą mocą, więc mamy wybór w razie czego

Gość banko
słaby silnik do którego dodasz klimatyzacje - a ona pobiera sporo mocy - to istny koszmar. skoro to ma być samochód miejsci - po co ci tak landara ?

Gość kokietka kierowca
nie no, na samochód za 75 tysi to mnie raczej nie stać, a nwet nie tyle nie stać, ile jest mi szkoda kasy

Gość kokietka kierowca
bo taka landara jest bezpieczna

to ile ta skoda kosztuje?

Gość banko
No wlasnie wez pod uwage ze auto jest duze, a silnik slaby, wiec bedzie sie powolnie "zbieral" . Dynamika silnika tez jest istotna. -----------------------a oprócz tego wiecej spali , wiec gadanie o oszczędnosci silnika to mrzonka

Gość kokietka kierowca
mysle, ze na przełomie roku ta octavia pójdzie może za jakieś 50 z hakiem

Gość banko
bezpieczna ? a co przez to rozumiesz ? ile ma poduszek ? z takim silnikiem to pewnie 2 a strefa kontrolowanego zgniotu ? klejone szyby ? podejrzewam ,ze taki slaby silnik - to i wersja najuboższa - wierz mi dziewczyno - naprawdę warto kupić coś " przechodzonego " -a le w o wiele lepszej jakości

Gość magik__
klima jest w niewiele droższej od classica wersji mint a co do silnika, to są nowe silniki TSI, które co prawda nie wiem jak się sprawują w praktyce, ale do 100 ten 1,2 rozpędza się w 10,9 sek a prędkość maksymalna 191 (przynajmniej na papierze ;)

Gość banko
50 tys za taką atrapę ??

Gość kokietka kierowca
no włąśnie, to są nowe silniki i podobniez nieźle się zapowiadają

Gość banko
no ok- ale autorka sam pisze że che jeżdzić po mieście - to tam jej nawet 150 na godz nie potrzeba - a raczej małego , zwartego , silnego samochodu ,żeby sie szybko np, spod śwaitel zebrać -

Gość banko
nic nie wiesz autorko otym samochodzie , prawda ?:)

Gość magik__
ale auto które rozpędza się do 100 w tym czasie myślę, że spod świateł zbierze się całkiem żwawo, poza tym 105 KM też wydaje się wystarczająco

Gość kokietka kierowca
coś wiem, choć nie ukrywam, że przede wszystkim mąz jest głównym analitykiem tego wyboru :)